Jose Mourinho Fenerbahçe'de
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jose Mourinho Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, yeni sezonun çalışmalarına başladı! Başkan Ali Koç, Mourinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı! İşte haberin detayları...

Spor 31 Mayıs 2024 0
Jose Mourinho Fenerbahçe'de

İsmail Kartal ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, bombayı patlattı. Başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım ile yarışacak olan Ali Koç, Yıldırım'ın 'seçilirsem takımın başına geçireceğim' dediği Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı.

Haziran ayında yapılacak seçimde yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. 8-9 Haziran'da Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısıyla yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de Ali Koç ile Aziz Yıldırım başkanlık için yarışacak.

I am Jose Mourinho' - Serbestiyet

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de yeni sezonda hangi teknik adamın görev alacağı merak konusu olurken Başkan Ali Koç bombayı patlattı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım ile yarışacak olan Ali Koç, son olarak İtalyan devi Roma'da görev yapan Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, Jose Mourinho ile anlaştı

Acun Ilıcalı ve Ali Koç'un Londra'ya gideceği ve burada Jose Mourinho ile buluşup Şampiyonlar Ligi finalini izleyecekleri öğrenildi.

Başkan Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'Yeni hocamızı seçimden önceki cuma günü öğreneceksiniz' açıklamasında bulunmuştu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç