Joe Biden Kanser Olduğunu Söyledi: Beyaz Saray Açıklama Yaptı (Ne Kanseri?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Joe Biden Kanser Olduğunu Söyledi: Beyaz Saray Açıklama Yaptı (Ne Kanseri?)

Son dakika haberi: Joe Biden kanser olduğunu söyledi ama Beyaz Saray, Biden'in açıklamasından sonra çıkan haberleri yalanladı.

Dünya 21 Tem 2022 00:04 0
Joe Biden Kanser Olduğunu Söyledi: Beyaz Saray Açıklama Yaptı (Ne Kanseri?)

Son dakika : Joe Biden'in kanser açıklaması dünyada gündem oldu.

ABD Başkanı Joe Biden az önce yaptığı açıklamada "Ben ve birlikte büyüdüğüm birçok insan kanser hastasıyız" dedi. Bu sözleri kısa sürede tüm dünyada gündem olurken konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi.

Beyaz Saray,'dan gelen son dakika açıklamasında, Çarşamba günü sosyal medyadaki Başkan Joe Biden'ın bir konuşmada garip bir şekilde ifade edilen bir ifadeye dayanarak yeni bir kanser teşhisi açıklayıp açıklamadığına dair spekülasyonların yalanlandığına yer verildi.

Başkan Biden'in, hava kirliliğiyle ilgili çocukluğundan bir hikaye anlatırken, Massachusetts'te iklim değişikliğiyle mücadele için 2.3 milyar dolarlık yeni fonu duyurduğu, bu konuşması sırasında kullandığı, "Bu yüzden ben ve birlikte büyüdüğüm birçok insan kanser hastasıyız" ifadeleri hatırlatıldı ve bu sözlerin yanlış anlaşıldığını söyledi.

Yapılan açıklamada, "Başkan Biden'ın gençliğinde güneşte epey zaman geçirdiği iyi biliniyor. Başkanlığına başlamadan önce Mohs ameliyatıyla birkaç lokalize, melanom dışı cilt kanseri aldırdı." denildi ve "Şu anda cilt kanseri için şüpheli alan yok." ifadelerine yer verildi.

Beyaz Saray yetkilileri , başkanın yorumlarıyla ilgili sosyal medyadaki sohbet hakkında soru sorulduğunda , Washington Examiner'ı gerçek denetleyici Glenn Kessler'in tweetine yönlendirdi.

Biden'ın Cumhuriyetçi Ulusal Komite tarafından tweet'lenen sözlerinin bir klibi üzerine Kessler, "Bu tweet ne kadar aptal? Biden'ın sağlık raporuna bakın. Başkan olmadan önce melanom dışı cilt kanserlerini aldırmıştı" diye yazdı. "@RNCResearch'te hiç kimse bu ortak prosedürü uygulamadı mı?" 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç