Jandarmalar Mezun Oldu: Sırada Yeni Uzman Erbaş, Subay ve Astsubay Alımı Var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jandarmalar Mezun Oldu: Sırada Yeni Uzman Erbaş, Subay ve Astsubay Alımı Var

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'nde subay ve astsubaylar mezun oldu. Sırada yeni subay, astsubay ve uzman erbaş alımı var.

Asker Alımı İlanları 22 Ağu 2022 21:20 1
Jandarmalar Mezun Oldu: Sırada Yeni Uzman Erbaş, Subay ve Astsubay Alımı Var

Subay astsubaylar mezun oldu: Sırada yeni Jandarma alımı var.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 2022 yılı mezuniyet töreni düzenlendi. Düzenlenen törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı ve burada açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Gençlerimizin nitelikli yetişmesini vatanımızın bekası ve güvenliği açısında gerekli buluyorum. 

Bize ne Kudüs'ten, Bize ne Suriye'den Irak'tan Yemen'den diyemeyiz. Hele hele batılılar gibi bana ne başkalarının acısından gözyaşından hiç diyemeyiz. Çünkü biz tarihi ile kültürü ile büyük bir milletin evlatlarıyız. 

Zorluklara aldırmadan gereği neyse onu yapmak, onu yerine getirmek, madur ve mazluma kucak açmak bizim vicdani gereğimizdir. Bu bölgenin tüm halkları bir birilerinin kardeşleri ve akrabalarıdır. Birinin yaşadığı acıya diğerinin kayıtsız kalması kardeşlik ve akrabalık hukukuna aykırıdır.

Bizim dost ve kardeş halklarla ilişkimizi eleştirenler, Türkiye'nin coğrafi konumundan ve tarihinden bil haberdir. Yunanistan’a yapılan askeri yığınağı gördüğü halde, hala savunma sanayisi atılımlarımızı eleştiren varsa, stratejik öngörüsünü kaybetmiş demektir.

Biz İHA'ları, SİHA'ları, akıncıları, helikopterlerimizi yapmaya devam edeceğiz. İşimize bakıyoruz. Kimse Yunanistan'da 10-15 Amerikan üssü var diye eleştirmiyor. Kimse , Batı Yunanistan'a yığınak yapıyor diye eleştirmiyor. Ama en ufak ses çıkyığında Türkiye Yunanistan'ı tehdit ediyor diyorlar. Bize yan bakana biz düz bakmayız. Biz kimseye hiçbir ülkeye husumet beslemiyoruz. 

YENİ SUBAY ASTSUBAY ve UZMAN ERBAŞ ALIMI

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi bünyesine bu sene yeni subay astsubay alımı yapılmayacak. Subay astsubay alımı ise 2023 yılı Şubat ayında olacak. 2022 yılının kalan günlerinde uzman erbaş alımının gelmesi bekleniyor. Ekim ayında gelmesi beklenen ilan finans7.com'da olacak. Haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çok saçma bı şart askerliğin üzerinden 5 yıl geçmemiş şartı kalksın istiyoruz 10 katı sistemi kaldırılsın istiyoruz mağdur ediliyoruz