Jandarma'dan Son Dakika Uzman Erbaş Alımı Sınav Duyurusu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jandarma'dan Son Dakika Uzman Erbaş Alımı Sınav Duyurusu

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada uzman erbaş alımı sınav duyurusuna yer verildi.

Eğitim 30 Mayıs 2022 20:22 33
Jandarma'dan Son Dakika Uzman Erbaş Alımı Sınav Duyurusu

Jandarma uzman erbaş alımı sınav duyurusu yayınlandı.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafındna bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada lojistik branşına yapılacak uzman erbaş alımında sınav duyurusuna yer verildi. 

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi üzerinden yayınlanan duyuruda 2022 yılı uzman erbaş alımı sonuçlarının netleştiği ve mülakata girecek adaylar için sınav duyurusuna yer verildi. 

Sonuçlarla ilgili daha önce yayınlanan duyuruda "Başvuru yapan adaylardan Tablo-2’deki ön lisans, Tablo-3’deki ortaöğretim [lise (yeterlilik belgesi olmadan başvuru yapacaklar)], Tablo-4’deki ortaöğretim (lise) ve ilköğretim (ortaokul) (yeterlilik belgesi olanlar başvuru yapacaklar) programlarına, Tablo-1’deki branşlara ve seçme sınavlarına çağrılma önceliklerine göre kontenjan miktarının 10 (on) katı aday sınava çağrılacaktır" denilmişti.

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları belli oldu ve sınav duyurusu bugün geldi.

"2022 YILI LOJİSTİK BRANŞLI UZMAN ERBAŞ TEMİNİ SINAV ÇAĞRI DUYURUSU" ifadeleri ile yayımlanan 2022 yılı lojistik sınıfı uzman erbaş alımında sınavlar önümüzdeki günlerde başlayacak. Sonuçlara https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris sayfasından ulaşabilirsiniz.

ALIM YAPILAN BRANŞLAR

Uzman erbaş alımında adayların farklı branşlarda istihdam edileceği bildirildi. Jandarma tarafından konu ile ilgili yayımlanan açıklamada branş dağılımına şu şekilde yer verildi:

YENİ ALIM

Jandarmaya yeni dönem komando ve asayiş branşı uzman erbaş alımlarının yapılması bekleniyor. İlanlar gelince bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (33)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ben başvurmak istiyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Fayans ustasıyım
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Beton pompa oparatoruyum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Beton arma ve kalıpçı ustasiyim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Excavator operatörüyum