Jandarma Yeni Uzman Erbaş Alımı Yapacak: 2022 İlanı Hazırlıkları Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jandarma Yeni Uzman Erbaş Alımı Yapacak: 2022 İlanı Hazırlıkları Başladı

JAndarma Genel Komutanlığı bünyesine yeni dönem uzman erbaş alımı için son dakika bilgisi geldi. İlan hazırlıkları başladı.

Kamu 24 Haz 2022 11:20 3
Jandarma Yeni Uzman Erbaş Alımı Yapacak: 2022 İlanı Hazırlıkları Başladı

Jandarma lojistik uzman erbaş alımı süreci sona erdi: Yeni uzman erbaş alımı yapılacak.

JAndarma Genel Komutanlığı 2022 yılının ilk uzman erbaş alımı geçen aylarda yayımlandı ve lojistik sınıfına uzman erbaş alımı yapılacağına yer verildi. KPSS ile ve KPSS şartsız yapılan lojistik sınıfı uzman erbaş alımında seçim aşamaları sona erdi.

Geçen ay başlayan sürecin sona ermesinden sonra yeni dönem uzman erbaş alımı için bekleyiş başladı. 

KOMANDO UZMAN ERBAŞ ALIMI BEKLENİYOR

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde en az ilkokul mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapılması bekleniyor. Mezuniyet şartı şu şekilde:

"Jandarma branşından başvuru yapacak adaylarda en az ortaöğretim (lise) mezuniyeti şartı aranmakta olup, jandarma branşına tüm lise, ön lisans ve lisans bölümlerinin tamamı başvuru yapabilir. Diğer branşlara ise en az ortaöğretim mezunlarından da başvuru yapılabilir."

YAŞ ŞARTI

Söz konusu alımda yaş şartı ise şu şekilde: "Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının ilk günü itibarıyla 20 yaşından gün almış olmak ve 27 yaşını bitirmemiş olmak"

İLAN NE ZAMAN GELECEK?

Söz konusu uzman erbaş alımı için bekleyişte sona gelindi. Geçen sene Eylül ayında geldi ve Ekim ayında başvurular alınmaya başladı. Bu sene de Eylül ayında duyuru gelmesi ve uzman erbaş alımı yapılması bekleniyor. Başvurusu başladığında haberdar olmak için uygulamamızı telefonunuza indirin: İlan geldiğinde bildirimle haber vereceğiz.

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İlköğretim için KPSS şart mı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
KPSS olucak mi yine
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yaş sınırı 35 olmalı askeriye çoluk çocuğa kaldı