Jandarma ve TSK Promosyon Ne Kadar? Banka Maaş Promosyonu Ne Zaman?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jandarma ve TSK Promosyon Ne Kadar? Banka Maaş Promosyonu Ne Zaman?

TSK ve jandarma personellerinin promosyonları ne kadar? Ne kadar banka promosyonu verilecek? İşte son bilgiler.

Bankalar 6 Ekim 2022 12:39 0
Jandarma ve TSK Promosyon Ne Kadar? Banka Maaş Promosyonu Ne Zaman?

TSK promosyonu belli oldu mu?

Son günler , kamu çalışanlarının maaş promosyonlarını tartışmakla geçiyor. Maaşları Temmuz ayında yüzde 40'tan fazla artan kamu personelleri, maaşlara göre bankaların verdiği promosyonu oldukça düşük buldu ve sendikalar aracılığıyla bu duruma itiraz edildi. 

İtirazlar birçok ilde karşılık buldu ve kamu personellerinin promosyonları yeniden güncellendi.Bunun en büyük örneği ise emniyet oldu. Daha önce imzalanan promosyon anlaşması iptal edilerek polisler için 27 bin lira promosyona imza atıldı. Söz konusu promosyonun tek seferde ödenmesine karar verildi.

Öte yandan Adalet Bakanlığı personelleri için de 25 bin liralık promosyona imza atıldı.

SIRADA TSK VAR 

Emniyet ve ADalet bAkanlığı promosyonlarından sonra gözler Jandarma ile TSK'nın promosyonlarına çevrildi. Jandarma personelleri, maaşları polis maaşından fazla olduğu için 50 bin lira propmosyon talep ediyor. TSK personelleri de kendilerine 50 bin lira promosyon ödemesi yapılomasını talep ediyor. Sizce promosyon ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

NE ZAMAN BELLİ OLACAK

Türk Silahlı Kuvvetleri ve JAndarma Genel Komutanlığı bünyesinde çalışan uzman erbaş, sivil memur, astsubay ve subaylara yapılacak promosyon ödemesi hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Önümüzdeki günlerde bu konuda açıklama gelmesi bekleniyor. Açıklama geldiğinde haberdar olmak , kaçırmamak için TIKLA TAKİP ET

PROMOSYON ANLAŞMASINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç