Jandarma Uzman Erbaş Duyurusu Yayımlandı 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jandarma Uzman Erbaş Duyurusu Yayımlandı 2022

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir açıklama yapıldı ve uzman erbaş alımında beklenen sonuçların açıklandığına yer verildi.

Sınav 7 Tem 2022 17:21 3
Jandarma Uzman Erbaş Duyurusu Yayımlandı 2022

Son dakika: Jandarma uzman erbaş alımında beklenen duyuru geldi: Sonuçlar açıklandı.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerindne bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2022 yılı 250 lojistik ısnıfı uzman erbaş alımı için başvuru sonuçlarının ardından yapılan seçim aşamalarının sona erdiği ve sonuçların belli olduğuna yer verildi.

SÜREÇ NASIL OLMUŞTU?

Jandarma uzman erbaş alımında süreç geçen aylarda başlamıştı. Yayımlanan 250 uzman erbaş alımına başvurular alınmış ve geçen ay seçim aşamaları yapılmaya başlanmıştı. KPSS'siz ve KPSS ile yapılan uzman erbaş başvurusu sonrası adaylar KPSS puan sıralamasına göre, KPSS'siz branşlarda ise en geçten başlanarak yaşa göre adaylar seçim aşamalarına çağrılmıştı. 

Sınav ön sağlık aşamasından sonra adaylar spor aşamasına alındı. Spordan geçen adyalar daha sonra sözlü mülakata alındı.

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları hakkında duyuru az önce yayımlandı. Yayımlanan duyuruda uzman erbaş temini sonuçlarının belli olduğuna yer verildi. "2022 YILI LOJİSTİK BRANŞLI UZMAN ERBAŞ TEMİNİ SINAV SONUÇLARI" başlığı ile yayımlanan duyuru şu şekilde:

Sonuçlara https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris adresinden ulaşabilirsiniz. Bu adreste Sorgula linkine tıklayarak giriş yapabilir ve sonucunuzu bu sayfadan sorgulayabileceksiniz.

DUYURU ÖNEMLİ

Lojistik uzman erbaş sonuçlarının açıklanmasının ardından komando ve diğer branşlara da uzman erbaş alımı süreci başlayacak. Bu nedenle sonuşların açıklanması önemli. 

Yeni uzman erbaş alımı ilanı geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yani yeni alım olacak o zmn
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yaşı esnetin yaşı 33 olması gerekiyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Dd