Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları açıklandı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları açıklandı 2023

Jandarma Genel Komutanlığından bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada uzman erbaş alımı sınav sonuçlarına yer verildi.

Uzman Erbaş Alımı 27 Mart 2023 13:29 0
Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları açıklandı 2023

Son dakika haberi: Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları açıklandı.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada jandarma uzman erbaş alımında sınav sonuçlarının belli olduğu ve jandarma uzman erbaşlığı kazananların tespit edildiğine yer verildi. Uzman erbaş alımında sonuçların açıklanmasının ardından adaylar, sonucunu nasıl sorgulayacağını araştırmaya başladı. Peki jandarma uzman erbaş alımı sonucuna nasıl bakabilirim? Uzman erbaş alımı ne zaman olacak?

SONUÇ DUYURUSU GELDİ

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi üzerinden konu  ile ilgili açıklama yapan jandarma, "2023 YILI SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ TEMİNİ SINAV SONUCU" ifadelerini kullandı.

SONUCA NASIL BAKABİLİRİM?

Jandarma uzman erbaş alımında sınav sonucunuzu https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris adresi üzerinden sorgulayabilirsiniz. Linke tıkladığınızda yukarıdaki ekran karşınıza çıkacak. Burada sorgula kısmına tıklayarak e devlet girişi yapmanız gerekmektedir. E Devlet girişi yaptıktan sonra sol menüde sonuçlarım kısmından sınav sonucunuzu görebileceksiniz. Uzman erbaşlar, uzman erbaşlığa hazırlananlarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç