Jandarma Uzman Erbaş Alımı Sonuç Duyurusu Yayımlandı 1 Nisan 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jandarma Uzman Erbaş Alımı Sonuç Duyurusu Yayımlandı 1 Nisan 2022

Jandarma Genel Komutanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı ve uzman erbaş temini sonuç duyurusuna yer verildi.

Eğitim 1 Nisan 2022 17:34 3
Jandarma Uzman Erbaş Alımı Sonuç Duyurusu Yayımlandı 1 Nisan 2022

Son dakika : Jandarma uzman erbaş alımı sonuç açıklama duyurusu yayımlandı.


Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. İçişleri Bakanlığı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden yayımlanan son dakika duyurusunda 2021 yılı jandarma uzman erbaş alımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi.


Jandarma resmi internet adresi üzerinden yayımlanan duyuru şu şekilde:



JANDARMA UZMAN ERBAŞ KİMDİR ? NE İŞ YAPAR?


En az ilköğretim mezunu adaylar arasından yapılan jandarma uzman erbaş alımında adaylar , Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı birliklerde uzman erbaş olarak uzmanı oldukları mesleklerde istihdam edilir. Uzman erbaşlar , mesleklerine göre istihdam edilir ve jandarma içinde görevlerini icra ederler.


SONUÇ SORGULAMA SAYFASI


Jandarma PErsonel Temin Sayfası üzerinden açıklanan sonuçlara göz atmak için https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris sayfasına gidin. Bu sayfaya gittikten sonra DEVAM EDİYOR yazan kısma tıklayıp e devlet şifreniz ve kimlik numaranızla giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda sol kısımda başvuru sürecindekiler kısmına tıklayın ve sonuç sorgulama ekranına gidin.


YENİ UZMAN ERBAŞ ALIMI NE ZAMAN?


En çok merak edilen konu ise yeni uzman erbaş alımının ne zaman olacağı konusu oldu. Bu konuda henüz net bir bilgi ve açıklama yok. Ancak önümüzdeki aylarda bu konuya dair açıklama gelmesi bekleniyor. Açıklama geldiğinde , uzman erbaş alımı ilanı yayımlandığında bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Site hata veriyor devamlı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Siteye girilmiyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Siteye giremiyorum