Jandarma uzman erbaş alımı atama duyurusu geldi 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jandarma uzman erbaş alımı atama duyurusu geldi 2023

Jandarma uzman erbaş alımı duyurusu geldi ve atamaların yapıldığına yer verildi. İşte atama duyurusu.

Uzman Erbaş Alımı 23 Mayıs 2023 17:33 0
Jandarma uzman erbaş alımı atama duyurusu geldi 2023

Jandarma uzman erbaş atama duyurusu yayınlandı.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2023 yılı yeni uzman erbaş atamasına yer verildi.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında uzman erbaş atamasının yapıldığına yer verildi. Devam eden faaliyetler kısmında yayınlanan son dakika açıklamasında Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığı Emrine Yapılan Uzman Erbaş Atama Duyurusu'na yer verildi. 23 Mayıs 2023 tarihli resmi duyuruda sorgulama ekranının açıldığına, uzman erbaş alımında kazananların eğitime alınacağına yer verildi.

Jandarma sayfasından sorgulama yapabilirsiniz. "https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris" adresi üzerinden aşağıdaki ekranda yazılan Sorgula kısmından sorgulama işlemi yapabilirsiniz.

YENİ UZMAN ERBAŞ ALIMI DAHA SONRA

Jandarma yeni uzman erbaş alımı için bekleyiş başladı. Geçen haftalarda yapılan lojistik branşlı uzman erbaş alımından sonra Temmuz ayında komando branşına da uzman erbaş alımı yapılması bekleniyor. Uzman erbaş alımı ilanı yayınlandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç