Jandarma subay astsubay alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS taban puanı kaç olur 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jandarma subay astsubay alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS taban puanı kaç olur 2023

Son dakika haberi: Jandarma subay astsubay alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS taban puanı kaç olacak?

Eğitim 15 Ocak 2023 21:03 0
Jandarma subay astsubay alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS taban puanı kaç olur 2023

Jandarma subay astsubay alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Jandarma Genel Komutanlığı 2023 yılı subay astsubay alımı duyurusu yayınlanmış ve Aralık ayının sonunda yayınlanan ilana başvurular alınmaya başlamıştı. Başvuruların başlaması ile birlikte on binlerce aday müracaatlarını yaptı. Başvurularını yapan adaylar ise jandarma sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki Jandarma astsubay alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Jandarma subay alımı başvuru sonuçlarına nasıl ulaşabilirim? İşte son dakika bilgileri.

SINAV ÜCRETİ

Jandarma subay astsubay alımında sıralamaya girenler 300 lira başvuru ücreti yatıracak. Jandarma tarafından yayınlanan açıklamada, "Başvurusu kabul edilerek sınavlara katılmaya hak kazanan/çağrılan adaylar ile ilgili olarak;  Sınav ücreti yatırılmasına yönelik duyuru yapılan adaylardan 300 ₺ sınav ücreti alınacak (Sınav ücretinin nereye ve ne şekilde yatırılacağı başvuru sonuçları ile birlikte adaylara bildirilecektir"

SONUÇ DUYURUSU

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından sonuçlarla ilgili yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"a. Başvurusu uygun değerlendirilen adaylar KPSS notuna göre en yüksekten en düşüğe doğru sıralanacak ve kontenjan miktarının 10 (on) katı aday sınavlara çağrılacaktır.

b. Sınav ücreti yatırma duyurusu, başvuru sonuçları, sınavlara girecek adayların listesi, sınav merkezi ve sınav tarihi https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi PTS ‘‘Sonuç Bilgileri’’ bölümü altında ‘‘Sonuçlarım’’ kısmında ilan edilecektir"

Sonuçların açıklanacağı tarih henüz belli değil. Sonuçların Şubat ayında açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklanınca haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Siz hangi branşa kaç KPSS ile başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç