Jandarma sivil memur ve personel alımı mülakat tarihleri ertelendi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jandarma sivil memur ve personel alımı mülakat tarihleri ertelendi

Jandarma sivil memur ve personel alımı açıklaması geldi. Yapılan açıklamada mülakatların ertelendiğine yer verildi.

Sınav 23 Şubat 2023 18:24 0
Jandarma sivil memur ve personel alımı mülakat tarihleri ertelendi

Jandarma memur personel alımı sınavı ertelendi.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamda Jandarma bünyesine yapılacak memur alımında sınav ertelemesi yapıldığına yer verildi. Deprem felaketi nedeniyle bugünlerde yapılacak sözlü mülakat aşamalarının ertelendiği bildirilirken yeni tarihlerin önümüzdeki günlerde açıklanacağına yer verildi.

"2022 YILI AÇIKTAN DEVLET MEMURU VE (4/B) SÖZLEŞMELİ PERSONEL TEMİN SINAVININ ERTELENMESİNE İLİŞKİN DUYURU METNİ" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"1. Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle, Jandarma Genel Komutanlığı 2022 yılı Açıktan Devlet Memuru ve (4/b) Sözleşmeli Personel Temin Sınavı, ileride belirlenecek bir tarihe ertelenmiştir.

2. Yeni sınav tarihi adaylarımıza (PTM) ve (SMS) yolu ile duyurulacaktır.

3. Deprem bölgesinde ikamet eden adaylarımız başta olmak üzere, hiçbir adayımız mağdur edilmeyecek olup, mutlaka sizinle irtibat kurulacaktır.

4. Bu duyuru tebliğ amaçlıdır. Ayrıca yazı, posta, telefon vb. usulde herhangi bir başka duyuru ve tebliğ yapılmayacaktır. İletişim No: 0312 464 8670/8672"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç