Jandarma maaş promosyonu için son dakika açıklaması: 'Arada kaynadı'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jandarma maaş promosyonu için son dakika açıklaması: 'Arada kaynadı'

Jandarma personellerinin maaş promosyonları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Açıklamada jandarmaların arada kaynadığı bildirildi.

Çalışma Hayatı 18 Ocak 2023 22:17 1
Jandarma maaş promosyonu için son dakika açıklaması: 'Arada kaynadı'

Jandarma promosyonları hakkında son dakika açıklaması geldi.

Jandarma personellerini ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada promosyon görüşmeleri için tepki çeken bir açıklamaya yer verildi. 

Polisin Sesi Platformu Sözcüsü Faruk Sezer, Fox'a verdiği röportajda jandarma promosyonları ile ilgili, "3 aylık uzun bir mücadeleden sonra emniyet teşkilatının promosyonunu aldık ama arada aynı bakanlığa bağlı olan jandarmanın promosyonunun kaynadığın sonradan fark ettik" dedi ve açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"200 bin civarı personeli olan bir teşkilattan bahsediyoruz. Ancak baktığımız zaman 100 lira , 200 lira , 300 lira gibi aylık promosyon alıyorlar. Bu da arkadaşlar arasında 'Biz neden maaşımızın karşılığında hak ettiğimiz promosyon ücretini alamıyoruz' ifadelerinin kullanılmasını istiyor"

ÇALIŞMA BEKLENİYOR

Jandarma promosyonları için görüşmelerin yapılacağı bildirildi. Önümüzdeki günlerde bu konuda bir açıklama bekleniyor. Açıklama gelince haberdar olmak için TIKLA İNDİR

NE KADAR OLACAK?

Jandarma personelleri en az 50 bin liralık promosyon ödemesi bekliyor. Sizce ne kadar olmalı? 50 bin lira yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın .

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
her işe jandarma koşuyor ama en sona onlar kalıyor pastanın büyük dilimi onların hakkı