Jandarma Bekçi Alımı ve Kadın Bekçilik İçin Kötü Haber Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jandarma Bekçi Alımı ve Kadın Bekçilik İçin Kötü Haber Geldi

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine bekçi alımı ile kadın bekçi alımı hakkında son dakika bilgisi geldi. Adaylara kötü haber geldi.

Son Dakika 27 Nisan 2022 14:31 10
Jandarma Bekçi Alımı ve Kadın Bekçilik İçin Kötü Haber Geldi

Jandarma bekçi alımı ve kadın bekçi alımı bekleyenlere kötü haber geldi.

On binlerce aday Jandarma Genel Komutanlığı'nın 2022 yılı bekçi alımını bekleniyordu. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 2022 yılı bekçi alımı ilanı dün yayımlandı. Yayımlanan ilan sonrası on binlerce adayın beklediği jandarma bekçi alımı için de detaylar belli oldu. 2022 yılı içinde kadro ihdası olmaması durumunda jandarma Genel Komutanlığı'na bekçi alımı ve kadın bekçi alımı mümkün görünmüyor. 

 

EGM DUYURDU

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından dün bir açıklama yapıldı ve 2022 yılı 1. dönem bekçi alımı başvuru kılavuzuna yer verildi. Başvuru kılavuzunun yayımlanması ile birlikte detaylar da belli oldu ve 81 şehre bekçi alımı yapılacağı kamuoyuna duyuruldu. Bekçi alımı için başvurular 28 Nisan 2022 günü internet üzerinden başlayacak. Söz konusu ilanın detaylarına gitmek için lütfen TIKLAYIN

 

KADIN BEKÇİ ALIMI BEKLEYENLERE KÖTÜ HABER

Kadın adaylar bu sene bekçilikte kendilerine de kadro ayrılmasını istiyorlardı. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan, bize mesaj atan adaylar, bekçi alımının yapılmasını istiyordu. Biz de kadın adayların sesini duyurmak için haberimizi yazmıştık. Ancak dün yayımlanan kılavuza baktığımızda kadın bekçi alımı için kadro ayrılmadığı görüldü. Sizce kadın bekçi alımı olmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

 

JANDARMA BEKÇİ ALIMI BEKLEYENLERE KÖTÜ HABER

Bir kötü haber de jandarma bekçi alımı bekleyenlere geldi. 2022 yılında 3 bin 250 bekçi alımı için kadro ihdası yapılmıştı. Yapılan son dakika açıklamasında ise kadroların tamamının EGM'ye verildiği, jandarmaya kadro verilmediği görüldü. Yeni bir kadro ihdası olmadığı sürece 2022 yılı içinde jandarmaya bekçi alımı yapılması beklenmiyor. 

 

TEK İHTİMAL VAR

İki kötü haberin iyiye dönmesi için tek ihtimal var. Bu ihtimal ise kadro ihdası. Hükümet tarafından yapılacak olası bir kadro ihdasında bekçi alımı sayısı arttırılabilir ve kadın bekçi alımı yapılabilir. Sizce alım yapılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

 

KADIN BEKÇİ ALIMI , JANDARMA BEKÇİ ALIMI İLANI GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (10)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kadın bekçi alımı yapılsın Nye heryerden kısıtlanyoruzki
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kadın bekçi alımı yapılsın niye kısıtlanıyor. Kendimi diyim büyük bir istekle bekliyorum Kadın bekçi alımı olsun lütfen 🙏🙏
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İllere alınan bekçi kadro sayıları daha çogaltılmalı 20 kişi nedir. Torpili olanın işi hazır demek bence
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Askerlik şartı kaldırılmalı bence
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kadın bekçi alımı yapılsın