Jandarma 5 bin korucu alımı yapacak: İşte en fazla alım yapılacak iller ve uzman erbaşlığa geçiş 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jandarma 5 bin korucu alımı yapacak: İşte en fazla alım yapılacak iller ve uzman erbaşlığa geçiş 2023

Son dakika haberi: Jandarma'ya 5 bin korucu alımı yapılacak. İlk ilanın ardından diğer iller için de ilanların yakın zamanda gelmesi bekleniyor.

Uzman Erbaş Alımı 12 Ocak 2023 18:08 19
Jandarma 5 bin korucu alımı yapacak: İşte en fazla alım yapılacak iller ve uzman erbaşlığa geçiş 2023

Son dakika: Jandarma 5 bin korucu alımı yapacak. En fazla alım yapılacak iller belli oldu.

Hükümetten alınan son dakika bilgilerine göre 24 ilde istihdam etmek üzere toplamda 5 bin köy korucusu alımı yapılacağı , bu sene yapılacak alımlarla birlikte korucu sayısının yükseltilmesi bekleniyor.

Finans7.com olarak edindiğimiz son dakika bilgilerine göre en fazla korucu alımının aşağıdaki illere yapılması bekleniyor:

Diyarbakır
Malatya
Şırnak
Ağrı
Muş
Siirt
Van
Bitlis

Siz hangi şehre alım bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek polisler bu sayfada >>> Bilgi Alış Verişi için TIKLA TAKİP ET

UZMAN ERBAŞ OLMA ŞANSI

Korucular, meslek içinde yapılacak sınavda başarılı olmaları durumunda uzman erbaş kadrosuna yükselebilmektedir. Şartları taşımaları durumunda daha üst rütbelere de yükselebilirler.

KORUCU ALIMI ŞARTLARI

Başvuru genel koşulları şu şekilde:

- T.C. vatandaşı olmak,

- Düzeltilmemiş nüfus kaydlna göre 40 yaşından küçük olmak, başvuru az olması durumunda yaş şartı 50 olur.

- En az ilköğretim mezunu.

- Kamu haklarından mahrum olmamak.

- 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 216'ncı maddesınin ,1'inci fıkrasında yazılı; halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme suçlarından mahküm olmamak,

- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsa bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikAp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcı|ık, sahtecjlik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, uyuşturucu almak ve satmak, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklamak, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

İLK İLAN GELDİ

İlk ilan Çermik JAndarma Komutanlığı için geldi. Başvuru yapmak isteyenlerin 13 Ocak tarihine kadar Çermik İlçe Jandarma Komutanlığına başvuru yapması gerekmektedir.

DİĞER İLANLAR

Diğer ilanlar ise sene içinde yapılacak. İlanlar gelince haberdar olmak için  TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (19)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
vana kadın korucu alımı olsun
Ziyaretçi 14 Ay Önce
vana kadın korucu alımı olsun
Ziyaretçi 14 Ay Önce
vana da alım olsun
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Elazığ da alım neden yok neden alım verilmiyor alım bekliyoruz yetkililer duyun görün artık bu yorumları bu il başka bir ülkeye mi ait
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Elazığa neden yok