Jandarma 5 bin korucu alımı yapacak: İşte 2023 ilk Güvenlik korucusu ilanı başvurusu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jandarma 5 bin korucu alımı yapacak: İşte 2023 ilk Güvenlik korucusu ilanı başvurusu

Son dakika haberi: Jandarma 5 bin korucu alımı açıklaması geldi ve ilk ilan yayınlandı. Yayınlanan korucu alımı ilanının detayları yazımızda.

Asker Alımı İlanları 7 Ocak 2023 17:51 85
Jandarma 5 bin korucu alımı yapacak: İşte 2023 ilk Güvenlik korucusu ilanı başvurusu

Çermik Kaymakamlığı korucu alımı yapacak.

Çermik Kaymakamlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve güvenlik korucu alımı yapılacağına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu personel alımının başvuru bilgilerine yer verdik.

Çermik Kaymakamlığı tarafından yayınlanan son dakika açıklamasına baktığımızda korucu alınacağına yer verildi. Çermik ilçe Jandarma Komutanlığı bünyesine yapılacak alımda başvuru duyurusu şu şekilde:

1- Çermik ilçesi mülki sınırları içinde Mahallelerde azalan Güvenlik Korucusu sayılarının takviye edilmesi maksadıyla; Bulundu, Şeyhandede, Korudağ, Sarıca ve Bintaş Mahallelerinden (10) on kişilik Güvenlik Korucusu alımı yapılacaktır.

2-Güvenlik Korucusu olmaya istekli vatandaşlarımız 02 Ocak 2023–13 Ocak 2023  tarihleri arasında saat: 17:00'a kadar Çermik ilçe Kaymakamlığı Resmi Internet Sitesinden (www.cermik.gov.tr.) çermik Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürlüğünden veya Çermik İlçe Jandarma Komutanlığından temin edecekleri Güvenlik Korucusu Alımı Başvuru Kılavuzunda belirtilen şartları taşımaları halinde müracaat edebileceklerdir.

3-Başvuru süresince herhangi bir sebeple başvuru şartlarını taşıyan kişilerden kadroların doldurulamaması halinde ihtiyaç duyulan GK kadrolarının tamamlanması amacıyla yeniden ilana çıkılacaktır. İlk başvuru süresinde müracaat edenlerin müracaatları geçerli kabul edilecektir.

4-Müracaatlar Güvenlik Korucusu Alımı Başvuru Kılavuzunun (E) maddesinde belirtilen ve istenilen belgeler ile Çermik ilçe Jandarma Komutanlığına şahsen yapılacaktır. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Güvenlik Korucusu olmaya istekli tüm vatandaşlarımıza ilanen duyurulur

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar şu şekilde:

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDAN İSTENEN EVRAKLAR

BAŞVURU NEREYE YAPILACAK?

Başvurular 13 Ocak 2023 tarihine kadar Çermik Jandarma Komutanlığı'na yapılacak. Başvuru şahsen yapılacak.

EN AZ 5 BİN KORUCU ALIMI

Jandarma bünyesine 5 bin korucu alımı bu sene yapılacak. Siz hangi il ve ilçeye korucu alımı bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Diğer il ve ilçelerin korucu alımı ilanı gelince haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Yorumlar (85)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 8 Ay Önce
Ben hüseyin kağba Iğdır kockiran koyunde korucu olmak isdiyorum
Ziyaretçi 8 Ay Önce
IĞDIR KORUCU ALIMI OLMASINI ISDIYORUZ
Ziyaretçi 12 Ay Önce
ben Yakup Adıyaman Besni sayören köyde korucu olmak çok isterim
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Adıyaman Besni köylerinde kalıyorum ben köy korucusu olmak çok istiyorum köyde isisim
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Ben Erdal gönenç köyümden 24 gönüllü köy kuruyucosu var acilen geçici kurucoloğa geçmesini gerğininyapılmasını arz ederim hepside pırıl pırıl gençler Bitlis Mutki yenidoğan ulaş koyü