İzmir'den korkunç haber: Eşine kızan baba, öz kızlarını kurşuna dizdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İzmir'den korkunç haber: Eşine kızan baba, öz kızlarını kurşuna dizdi

İzmir'de meydana gelen feci olayda bir kişi, ayrılık aşamasında olduğu eşinden çocuklarını aldı ve onları kurşuna dizdi.

3.Sayfa 2 Nisan 2024 2
İzmir'den korkunç haber: Eşine kızan baba, öz kızlarını kurşuna dizdi

İzmir'de korkunç haber: Küçük kızlarını vurdu.

İzmir'den bir son dakika haberi geldi. Umut A. adlı kişi, barışma teklifine ret cevabı alınca kendi çocuklarına saldırdı ve yanında getirdiği silahla onları kurşuna dizdi.

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nden gelen son dakika haberine göre cinnet getirdiği iddia edilen bir kişi dehşet saçtı. Saat 22.00 civarında Abdi İpekçi Mahallesi 3721 sokakta meydana gelen feci olayda, bir süredir eşinden ayrı yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 34 yaşındaki Umut A. adlı kişi, yakınları aracılığıyla eşine haber yolladı ve barışmak istediğini söyledi.

Eşi 30 yaşındaki E.A. adlı kişi ise barışma teklifini reddetti. Bunun üzerine Umut A. adlı kişi eşyalarını toplamak için 5 yaşındaki Tuğçe Akbaş ile 10 yaşındaki S.A.'yı yanında kendi yaşadığı eve götürdü.

Burada sinirlenen ve cinnet getiren bu kişi, eline aldığı silahlı küçük kızlarına yöneltti ve Tuğçe'yi kafasından, ablasını ise karnından vurdu.

Kanlar içinde yere yığılan çocuklar hareketsiz kalırken cinnet gietren baba, silahını kendisine doğrulttu ve ateş etti.

Art arda gelen silah seslerini duyan komşuları durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Eve giren polis ekipleri, güvenliği sağlarken sağlık ekipleri, yerde kanlar içinde yatan küçük çocuklara müdahalede bulundu. Yapılan ilk müdahaleden sonra 3 kişi de hemen hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan 6 yaşındaki Tuğçe, burada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Çocuklarına kurşun yağdıran Umut A. adlı kişi ile diğer kızı S.A.'nın tedavileri hastanede devam ederken küçük kızın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 3 Ay Önce
senin şerefini sikiyim ne cinneti verin benim elime ben nasil duzeltiyom onun psikolojisini
Ziyaretçi 3 Ay Önce
coook yazık Allah rahmet eylesin bence erkekleri öfke problerini yurt ca kontrol için bı yasa cikarmalilar