İzmir'de korkunç kadın cinayeti: Çocuklarının gözü önünde öldürüldü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İzmir'de korkunç kadın cinayeti: Çocuklarının gözü önünde öldürüldü

Son dakika haberi İzmir'den geldi. Evli olduğunu öğrendiği M.A.'dan ayrılmak isteyen kadına çocuklarının gözü önünde korkunç saldırı.

3.Sayfa 9 Ocak 2023 08:30 0
İzmir'de korkunç kadın cinayeti: Çocuklarının gözü önünde öldürüldü

İzmir'de korkunç cinayet: Kadın çocuklarının gözü önünde öldürüldü.

İzmir'den son dakika haberi geldi. Karabağlar İlçesi'nde geçen 7 Ocak günü saat 12.30 sularında meydana gelen feci olayda, Salih Omurtak Mahallesi'nde bir sokaktaki evde, bundan 4 ay önce tanıştığı , daha sonra evli olduğunu öğrendiği erkek arkadaşı M.A. isimli kişiden ayrılmak isteyen 40 yaşındaki Necmiye Vural adlı kadın, saldırıya uğradı. Vural'ın evine gelen M.A. isimli cani, burada kadın ve oğlu ile tartışmaya başladı. Daha sonra M.A. isimli kişi kadına saldırarak onu tabanca ile karnından vurdu.

Çocuklarnın gözü önünde vurulan kadın yerde kanlar içinde kaldı. Saldırgan ise kaçarak bölgeden gitti. Kadının oğlu ve kızı hemen durumu sağlıkçılara bildirdi. 112 acil çağrı merkezine bildirilmesi sonrası bölgeye kısa sürede sağlık personelleri gönderildi. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk müdahalede kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

Necmiye Vural'ın cansız bedeni olay yeri savcısının inceleme yapmasından sonra İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Bölgeye gelen polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı. Başlatılan soruşturma kapsamında M.A. isimli cani, Karşıyaka'da işyerinde kıskıvrak yakalandı. Polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan saldırgan , ilk ifadesinde olayı reddetti ve cinayeti işlemediğini söyledi. Daha sonra ise işlediği cinayeti itiraf etti.

İşlemleri yapılan M.A. isimli kişi savcılık ifadesi sonrası çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç