İzmir Torbalı'dan son dakika haberi: Anne ve babasını öldürüp intihar etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İzmir Torbalı'dan son dakika haberi: Anne ve babasını öldürüp intihar etti

İzmir Torbalı'da feci bir olay meydana geldi. Gelen bilgilere göre Torbalı'da bir kişi anne ve babasını öldürüp intihar etti.

3.Sayfa 29 Mayıs 2024 0
İzmir Torbalı'dan son dakika haberi: Anne ve babasını öldürüp intihar etti

İzmir Torbalı'da korkunç bir olay meydana geldi.

İzmir'in merkez Torbalı İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Tepeköy Mahallesi 4508 sokakta bulunan bir evde korkunç bir olay meydana geldi.

Gelen bilgilere göre uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen 25 yaşındaki Kemal Yılmaz adlı kişi, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı annesi 48 yaşındaki Sevilay Yılmaz ve babası 50 yaşındaki Hikmet Yılmaz ile tartışmaya başladı.

Sözlü şekilde başlayan tartışma kısa süre içinde büyüdü ve kavgaya dönüştü.

Tartışmanın büyümesi üzerine Kamil Yılmaz adlı kişi, yanında bulunan silah ile annesi ve babasına art arda ateş etmeye başladı.

Saldırı sonucu anne ile baba kanlar içinde yerde kalırken uyuşturucu bağımlısı olduğu bildirilen çocuk daha sonra silahı kendisine doğrulttu ve ateş etti.

Silah seslerini duyan 13 yaşındaki kız çocuğu odaya koştu ve annesi, babası ile abisinin yerde kanlar içinde yattığını gördü.

Hayatının şokunu yaşayan küçük kız durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine kısa sürede bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri bölgede yaptığı ilk incelemede Sevilay Yılmaz ile baba Hikmet Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Kamil Yılmaz'ın ise ağır yaralı olduğu tespit edildi. Sağlık ekipleri yaptığı ilk incelemeden sonra onu Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Olay ile ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç