İzmir Park AVM'de Yangın Çıktı! İnsanlar Tahliye Edildi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İzmir Park AVM'de Yangın Çıktı! İnsanlar Tahliye Edildi!

İzmir Konak'ta bulunan İzmir Park AVM'de yangın çıktı! Çıkan yangın sonucu AVM'de bulunan kişiler tahliye edildi! İşte haberin detayları...

Haberler 5 Haz 2024 0
İzmir Park AVM'de Yangın Çıktı! İnsanlar Tahliye Edildi!

İzmir Konak'ta bulunan İzmir Park AVM'de bugün öğle saatlerinde bir restorandan yükselen dumanlar paniğe yol açtı. Restoranın bacasından çıkan dumanlar kısa sürede tüm AVM'yi kaplarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etmek için olay yerine sevk edildi. Yangının büyümesi ve dumanların yoğunlaşması nedeniyle AVM'de bulunan tüm mağazalar ve restoranlar tahliye edildi.

İzmir'in Konak ilçesinde öğle saatlerinde İzmir Park AVM'de bir restorandan çıkan dumanlar paniğe yol açtı. Restoran bacasından yükselen dumanlar kısa sürede tüm AVM'yi kaplarken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangının büyümesi ve dumanların yoğunlaşması nedeniyle AVM'de bulunan tüm mağazalar ve restoranlar tahliye edildi. Tahliye sırasında panik yaşayan bazı vatandaşlar ise hafif yaralandı.

İtfaiye ekiplerinin yaptığı hızlı müdahale ile yangın kısa sürede söndürüldü. Soğutma çalışmaları tamamlandıktan sonra AVM yeniden hizmete açılacak.

Yangının çıkış nedeni ise henüz netlik kazanmadı. Yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç