İzdemir Enerji talep toplama tarihleri açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İzdemir Enerji talep toplama tarihleri açıklandı

İzdemir Enerji'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde İzdemir Enerji'nin halka arzı sonrası talep toplama tarihlerinin belli olduğuna yer verildi.

Borsa 4 Ağu 2023 19:22 0
İzdemir Enerji talep toplama tarihleri açıklandı

İzdemir Enerji Elektrik Üretim talep toplama tarihleri belli oldu.

İzdemir Enerji Elektrik Üretim'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde İzdemir Enerji Elektrik Üretim'in talep toplama tarihlerine yer verildi. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda talep toplamaya ilişkin son bilgilere yer verdik. Peki İzdemir Enerji Elektrik Üretim talep toplama tarihleri ne zaman? Hisse alımı satımı işlemleri nasıl yapılacak? 1 lot hisse ne kadar fiyattan satışa sunulacak?

Hisseye ilişkin detaylı bilgi şu şekilde verildi:

İzmir Demir Çelik Sanayi AŞ’nin sahip olduğu 40.100.000 TL nominal değerli B grubu paylar halka arz edilmektedir.

Fazla talep gelmesi halinde İzmir Demir Çelik Sanayi AŞ’nin sahip olduğu 23.020.000 TL nominal değerli B grubu payların ek satışı gerçekleştirilebilecektir

TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

Şirketten gelen son dakika bilgilerine göre hisse için talep toplamanın gelecek hafta 8-9-10 Ağustos 2023 Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerinde alınacağı bildirildi. Hisse için talep toplama bankalar, aracı kurumlar aracılığıyla olacak.

BORSADA İŞLEME BAŞLAMA TARİHİ

Borsada işleme başlama tarihinin ise 17-18 Ağustos tarihlerinden biri olması bekleniyor. Borsada işleme başlama tarihi belli olduğunda haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

1 LOT KAÇ TL OLACAK?

1 lot 19 liradan satışa sunulacak.

Finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç