İsviçre'ye 95 Bin TL Maaşla 80 Bin işçi Personel Alımı Yapılacak: İşte Başvuru Bilgileri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İsviçre'ye 95 Bin TL Maaşla 80 Bin işçi Personel Alımı Yapılacak: İşte Başvuru Bilgileri

İsviçre'ye 95 bin TL'den fazla maaşla çalışacak 85 bin işçi alımı yapılacak. İşte başvuruya ilişkin son dakika bilgileri.

İş İlanları 21 Ekim 2022 00:28 1
İsviçre'ye 95 Bin TL Maaşla 80 Bin işçi Personel Alımı Yapılacak: İşte Başvuru Bilgileri

İsviçre'ye 80 bin işçi alımı yapılacak.

İsviçre'ye 80 bin işçi alımı yapacağını açıkladı. Son dönemlerde işçi sıkıntısının ciddi şekilde yaşandığı ülkede personel alımlarının arttığına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu personel alımları hakkında son bilgilere ve başvuruya ilişkin detaylara yer verdik.

Pandemi sırasınd kapanmalarla birlikte İsviçre'de birçok personel işinden ayrıldı. Pandeminin sona ermesi ve işyerlerinin faaliyetlerine yeniden başlaması ile birlikte işçi sıkıntıları baş gösterdi. Son dönemlerde bu sıkıntı her geçen gün daha da artarken İsviçre, yurt dışından da personel kabul ettiğini söyledi.

Alınacak personellere 95 bin liradan fazla maaş verileceği ve 85 binden fazla kişinin alınacağına yer verildi.  Avrupa'nın en zengin ülkeleri arasında yer alan İsviçre'de personellere yüksek maaşlar verildiği görüldü. Alım yapılan kadrolara baktığımızda en çok doktor , hemşire, hasta bakıcısı, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, bahçıvan, garson, mühendis, çocuk bakıcısı, öğretmen , tekniker ve teknisyen kadrolarına personel ve işçi alımı yapılacağı açıklandı.

BAŞVURU SİTELERİ NERELER?

İsviçre'de iş bulmak için öncelikle iş arama sayfalarında iş başvurusu yapmanız gerekmektedir. Başvuru yaptıktan sonra kabul edilmeniz durumunda vize işlemleri için İsviçre Başkonsolosluğuna müracaat edebilirsiniz. dynajobs gibi ya da adecco adlı iş ilanı arama sayfaları üzerinden iş başvurusu yapabilirsiniz. 

Maaşa baktığımızda saatlik 23 İsviçre Frangı ödeme yapıldığı görülüyor. Bunun şu anda TL karşılığı ise 425 lira olarak öne çıkıyor. Günlük 8 saat çalışan bir kişi 3 bin 400 lira , ayda ise 95 bin lira para kazanabilmektedir. 

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ker di virê wenni