İstiklal'de yerlere dolar saçan Onlyfans üyeleri hakkında karar verildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İstiklal'de yerlere dolar saçan Onlyfans üyeleri hakkında karar verildi

İstiklal Caddesi'nde yerlere dolar saçan kişiler hakkında mahkeme kararını verdi. 5 kişi hakkında dava açılacak.

Yerel Haberler 11 Ağu 2023 17:42 0
İstiklal'de yerlere dolar saçan Onlyfans üyeleri hakkında karar verildi

İstiklal Caddesinde yerlere 1 dolar atan kişiler serbest bırakıldı.

Geçen gün meydana gelen olayda, Onlyfans üyeleri olduğu öğrenilen bir grup kişi, ellerine aldıkları dolarları etrafa saçarak bölgede gezdiler. Bölgedeki vatandaşlar ise yerlere saçılan dolarları toplamak için bir birini ezdi.

Yüzlerce doların saçıldığı bu olay sonrası polis ekipleri soruşturma başlattı. Başlatılan soruşturma kapsamında yerlere dolar saçan maskeli kişiler yakalandı ve emniyete götürüldü.

Büyükçekmece Alkent Mahallesi'nde kiralanan villalarda kalan bu kişiler yakalandı. Düzenlenen baskın sonrası yakalanana bu kişilerin Büyükçekmece'de Alkent Mahallesi'ndeki villalarda pornografik içerikler ürettikleri ve sosyal medya hesapları üzerinden paralı üyelik sistemi ile kazanç elde ettikleri görüldü.

Villaya düzenlenen operasyondan sonra bu kişiler, emniyette ifadeye alındı. İfadeleri alınan bu kişiler, daha sonra adliyeye sevk edildi.

İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen bu kişilerin savcılık ifadeleri alındı ve 7 kişi serbest bırakıldı. 5 kişi ise halkın bir kesimini alenen aşağılama suçlaması ile sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Mahkeme, bu kişileri adli kontrol şartı ile serbest bıraktı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç