İstifa İddialarına Yavuz Ağıralioğlu'ndan Sert Tepki
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İstifa İddialarına Yavuz Ağıralioğlu'ndan Sert Tepki

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu bir son dakika açıklamasında bulundu ve partiden istifa edeceği iddialarına sert çıkıştı.

Siyaset 6 Nisan 2022 20:16 0
İstifa İddialarına Yavuz Ağıralioğlu'ndan Sert Tepki

Yavuz Ağıralioğlu'ndan son dakika açıklaması geldi.


İYİ Parti'de geçtiğimiz gün bir görev değişimi oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in imzası ile yayımlanan yeni listede en dikkat çeken isim, Yavuz Ağıralioğlu'nun listede yer almamasıydı. Tepkilere ve şaşkınlıklara neden olan bu durum sonrası Yavuz Ağıralioğlu'nun partiden istifa edeceği iddiaları da gündeme gelmişti. Ancak Ağıralioğlu bu konuda beklenen açıklamayı yaptı ve partide iyilik adına mücadele etmeye devam edeceğini söyledi.


Bir basın açıklaması yapan ve bu açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ve kamuoyu ile paylaşan Ağıralioğlu, tartışmalara son noktayı koydu. Partilerde yapılan görev değişikliklerinin olağan bir durum olduğunu söyleyen Ağıralioğlu, açıklamasında, "Partilerde, görev değişiklikleri olağandır. Daha önce de görev değişiklikleri olmuştur. Görevi değişti diye küsecek, koltuk kavgası verecek bir kardeşiniz değilim." ifadelerini kullandı.


"GÖREV VERİLİNCE İYİ, ALININCA KÖTÜ DİYECEK BİRİ DEĞİLİM"

Ağıralioğlu açıklamasının devamında, "Ben kendisine görev tevdi edilince iyi diyecek, görevden alınınca kötü diyecek kadar karakteri, mizacı zayıf bir insan değilim. Şahıs ya da koltuk kavgası vermiyorum, memleket kavgası veriyorum. Vaki olanda hayır vardır." ifadelerini kullanarak görev değişimi sonrası kendisi hakkında yapılan yorumlara ve kendisi hakkında söylenen sözlere tepki gösterdi.


"KALBİMDEN KUVVET ALARAK KONUŞUYORUM..."

Ağıralioğlu açıklamasını , "Kalbimden kuvvet alarak konuşuyorum. Bundan sonra da iyilik yolunda, iyilerle memleket için mücadele edeceğim. Partimde iyilik adına mücadele etmeye devam edeceğim." şeklinde sonlandırdı.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç