İşte Türkiye'de En Yüksek Maaş Veren Şirketler ve İş Başvuru Formu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İşte Türkiye'de En Yüksek Maaş Veren Şirketler ve İş Başvuru Formu

Türkiye'de faaliyet gösteren bazı şirketler, diğer şirketlere nazaran çalışanlarına daha fazla maaş vermektedir. İşte o şirketler ve iş başvuru sayfası.

Finans Magazin 12 Haz 2022 16:54 1
İşte Türkiye'de En Yüksek Maaş Veren Şirketler ve İş Başvuru Formu

Türkiye'de çalışanlarına en fazla maaş veren şirketler.

Hayat pahalılığının arttığı bugünlerde iş arayanlar ya da düşük maaşlı bir işi olan vatandaşlar, en yüksek maaşla iş veren kurumların hangileri olduğunu araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda çalışanlarına en fazla maaşı veren kurumlara ve kurumların iş başvurularının alındığı sayfalara yer verdik. 

Çok uzatmadan haberimize geçelim. İşte çalışanlarına yüksek maaş veren yerler ve iş başvuru sayfaları:

Türk Hava Yolları

Hava Taşımacılığında dünya markası olan THY, pilot, kabin personeli ve işçi kadrolarına her dönem çokça personel alımı yapmaktadır. Pilotlarına 70 bin , kabin memurlarına ise 15 bin lira veren THY, işçilerine de diğer yerlere göre daha fazla maaş vermektedir. İş ilanı sayfası şu şekilde:

https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar

Tüpraş

Türkiye'de bulunan en büyük sanayi kuruluşu olan Tüpraş, Petrol Rafinerisi olarak hizmet vermektedir. 2006 yılında özelleşen ve Koç Holding bünyesinde olan şirket, çalışanlarına ortalama 20 bin lira maaş veriyor.  İş ilanı sayfası şu şekilde:

https://kariyer.tupras.com.tr/

Türkiye Sinai Kalkınma Bankası

Türkiye’nin ilk özel ve kalkınma bankası olan TSKB, 1950 yılından bu yana faaliyet gösteriyor ve çalışanlarına ortalama 20 bin lira maaş veriyor. İş başvuruları ise aşağıdaki sayfadan alınıyor. İş ilanı sayfası şu şekilde:

https://www.tskb.com.tr/hakkimizda/insan-kaynaklari/kariyer

Emlak Konut GYO

Türkiye'nin en güyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketlerinden olan Emlak Konut, çalışanlarına ortalama 17 bin lira maaş vermektedir. İş ilanı sayfası şu şekilde:

https://www.emlakkonut.com.tr/tr-tr/insan-kaynaklari-politikasi

Pegasus

THY'den sonraki en büyük havayolu tşaımacılık şirketi olan Pegasus, pilotlarına ortalama 60 bin lira, kabin ekibi çalışanlarına da 12 bin lira maaş vermektedir. İş ilanları sayfası ise şu şekilde:

https://www.flypgs.com/kariyer

Koç Holding

Koç Holding bünyesinde bulunan Aygaz, Arçelik gibi şirketlerde çalışanların ortalama maaşları ise 15-17 bin lira civarındadır. İş ilanları sayfası ise şu şekilde:

https://www.kockariyerim.com/

Erdemir

Erdemir bünyesinde çalışan personellere 12 bin lira ile 20 bin lira arasında maaş vermektedir. Söz konusu şirketin iş ilanları başvuru sayfası şu şekilde:

https://www.erdemir.com.tr/kariyer/is-basvurulari/

Brisa

Sabancı Holding bünyesinde bulunan Brisa da çalışanlarına en düşük 7 bin liradan başlayarak 10-14-15 bin lira maaş vermektedir. Tecrübeye göre bu miktarın daha da arttığı bildirildi. İş ilanları başvuru sayfası şu şekilde:

https://kariyer.sabanci.com/tr/acik-pozisyonlar/brisa

Ak Enerji

Ak Enerji de çalışanlarına yüksek maaş veren şirketler arasında yer alıyor. Şirketin çalışanlarına ortalama 15 bin lira maaş verdiği belirtildi. Söz konusu şirketin personel alımı ilanları aşağıdaki sayfada:

https://www.kariyer.net/firma-profil/akenerji-elektrik-uretim-a-s-1559-233275

Yapı KRedi Bankası

Bankacılık sektöründe çalışanlarına en fazla maaş veren bankalar arasında YKB bulunuyor. Banka çalışanlarına 7 bin liradan başlayan ve 50 bin liraya kadar yükselen miktarlarda maaş veriyor. Söz konusu şirketin personel alımı ilanları şu sayfada:

https://www.kariyer.net/firma-profil/yapi-kredi-2108-12166

Not: Linkleri kopyalayıp yeni sekmede açın ve iş ilanlarına göz atın. Bazı şirketler henüz ilan yayınlamamış olabilir. Önümüzdeki günlerde ilanlar geldiğinde bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çamsan ordu ağaç sanayi ordu