İşte Citroen'in Yeni Elektrikli Arabası: Oli Özellikleri, Menzili, Hızı ve Fiyatı Ne Kadar?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İşte Citroen'in Yeni Elektrikli Arabası: Oli Özellikleri, Menzili, Hızı ve Fiyatı Ne Kadar?

Citroen'in Ami'den sorna yeni aracı tanıtıldı. İşte yeni logo ile çıkarılan İlk OLİ.

Taşıt 3 Ekim 2022 13:50 2
İşte Citroen'in Yeni Elektrikli Arabası: Oli Özellikleri, Menzili, Hızı ve Fiyatı Ne Kadar?

Yeni Citroen Oli 'nin tanıtımı yapıldı.

Elektrikli otomobilde art arda yeni modeller çıkaran , son olarak logosunu değiştiren Citroen grubu, bir son dakika açıklaması daha yaptı. Yapılan açıklamada yeni modelin tanıtımının yapıldığı görüldü. 

219 BİN TL'YE AMİ

Geçen yıl en ucuz elektrikli aracı çıkaran ve küçük konseptte bu aracını piyasaya çıkaran, Türkyie'de yarım saatte 50 tane satan Ami, hem ucuz olması hem elektrikli olması nedeniyle tercih sebebi olmuştu. Yeni tanıtılan  Oli'nin fiyatı henüz açıklanmadı.

YENİ OLİ TANITILDI

Taşıt piyasasından haberleri veren, taşıtlarla ilgili değerlendirmeleri her zaman gündem olan Gazeteci Emre Özpeynirci yaptığı son dakika açıklamasında aracın görünümünü ve bazı teknik özelliklerini paylaştı. "Otomobillere Ne Oli" başlığı ile yeni aracı veren Özpeynirci, "Citroen'in yeni logosunun da yer aldığı yeni elektrikli pick-up konsepti Oli tanıtıldı. BASF ile geliştirilen Oli'nin özelliği bir çok yerinde metal yerine plastik kaplama ile güçlendirilmiş karton kullanılması. Bu da aracı 1 tonun altına çekmiş." ifadelerini kullandı.

TAMAMEN GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEN MALZEMELERDEN YAPILDI

Araın yapımında kullanılan tüm malzemelerin geri dönüştürülebilen malzemelerden yapıldığı öğrenildi. Bu nedenle araç birçok açıdan oldukça basit çözümlere sahip.

MENZİLİ KAÇ? KAÇ KM HIZA KADAR ÇIKIYOR?

Aracın teknik özelliklerine baktığımızda tek batarya ile aracın 400 kilometre yol gidebildiği görülüyor. Aracın maksimum hızı ise 110 km. Siz bu aracı alır mısınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

İşte aracın içi:

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Görüntüsü muhteşem arazi aracı gibi tasarlanmış ama şehir arabası bildiğin yalnızca evden işe-işten eve gidenlerin işine yarar seveni olursa TABİ.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
tasarımı ilginş hoşuma gitmedi