İstanbul'daki ilginç binayı yapan müteahhit: Binada sorun yok
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İstanbul'daki ilginç binayı yapan müteahhit: Binada sorun yok

İstanbul'da yapılan bina sosyal medyada çok konuşuldu. Binayı yapan müteahhit bir son dakika açıklamasında bulundu.

Emlak 16 Şubat 2023 16:57 0
İstanbul'daki ilginç binayı yapan müteahhit: Binada sorun yok

Tepki çeken binayı apan isim: Bina depreme uygun.

İstanbul Çekmeköy'de bulunan ve ilginç yapısı ile son günlerde sosyal medya üzerinde çokça konuşulan 5 katlı bir apartmanın müteahhidi Eser Karataş bir son dakika açıklamasında, "Bu bina belediye tarafından iskan verilmiş bir bina, kesinlikle deprem yönetmeliğine uygun. Sosyal medyada paylaşım yapan arkadaşların; önceki paylaşımlarını kaldırarak, tekrar paylaşım yapmasını rica ediyorum. Aksi takdirde hukuki süreç başlatacağız" dedi.

Basın mensuplarına konu ile ilgili açıklama yapan Karataş, "Binamız sosyal medyaya düşmüş" dedi ve şu açıklamayı yaptı:

"Ben sosyal medyada paylaşım yapanlara cevap vermek için buraya binanın fotoğrafını çekmeye geldim. Burada çekim yapan basın mensuplarını gördüm. Binaya dair elimdeki evrakları gösteriyorum. Binamız yeni bir bina; 10 yıllık bile değil, 2013 yılında iskanı alındı. Belgeleri belediye tarafından onaylanmıştır. Bunu paylaşan arkadaşlar bir zahmet gelip bizden bilgi alsalardı. Ondan sonra sosyal medyada paylaşım yapsalardı. Binanın şeklini zaten belediye belirliyor. Yapı ve şekil belediye tarafından onaylanıyor. Bu bina belediye tarafından iskan verilmiş bir bina, iskan belgesi zaten yapısal olarak sorun olmadığı anlamına geliyor. Kesinlikle DEPREM yönetmeliğine uygundur. Bu konuda paylaşım yapan arkadaşların tekrar paylaşım yapmasını ve bu konudaki önceki paylaşımlarını kaldırmasını rica ediyorum. Aksi takdirde hukuki süreç başlatacağız. Binamızda herhangi bir sorun yok"

EVDE OTURANLAR: SIKINTIMIZ YOK

Bina ile ilgili bir sıkıntımız yok diyen apartman sakini, "Ben de burada oturuyorum. Binayla ilgili hiçbir sıkıntımız yok, memnunuz da. Sosyal medyaya düşmüş, sorun ne, amaç ne bilemiyorum. Kardeşimin de dairesi var burada, o da kiradaydı. Burada kalan herkes, kiracılar kendi rızasıyla gelip gidiyorlar zaten" dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç