İstanbul'da yaşayan memurlara ucuza konut müjdesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İstanbul'da yaşayan memurlara ucuza konut müjdesi

İSTANBUL'DA YAŞAYAN MEMURLAR İÇİN UYGUN FİYATLI KONUT MÜJDESİ GELDİ. Seçim sonrası konutlar başlayacak.

TOKİ Başvuru 7 Şubat 2024 1
İstanbul'da yaşayan memurlara ucuza konut müjdesi

Murat Kurum'dan memurlara indirimli konut müjdesi.

İstanbul'da çalışan kamu personelleri için bir seçim müjdesi geldi. Gelen son dakika açıklamasında Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, şehirde çalışan kamu personellerine uygun fiyatlı konut müjdesi verdi.

Seçimi kazanmaları durumunda hemen 1 Nisan'da çalışmalara başlayacaklarını söyleyen Murat Kurum, kamu personellerine uygun fiyatlı konut yapacaklarını söyleyerek, "Bu çalışmayı hızlı bir şekilde Memur-Sen'de başlatsın istiyorum. 1 Nisan'da ilk iş olarak memurlarımızın uygun şartlar ile ev sahibi olabilmesi için gerekli adımları tüm sendikalarımızla birlikte atacağız. Bunu; 365 bin konut yapmış, her afette anında milletin yanına giderek vatandaşın yanında olmuş, en son Kahramanmaraş depreminde 3 ayda 180 bin konutu başlatmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Biz söylersek yaparız" ifadelerini kullandı.

Kamu personellerin İstanbul'da yaşamlarını kolaylaştıracak adımalrı Memur Sen ile birlikte atacaklarını söyleyerek sözlerini sürdüren Kurum, "Belediyede çalışan arkadaşlarımız ve indirim hakkı sunduğumuz diğer kardeşlerimiz gibi memurlar da aynı haklardan faydalanacak" dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Yine belediyemizin hizmetleri olan spor salonları, aile bahçeleri, kıraathaneler ve kütüphaneleri kamu görevlisi arkadaşlarımıza daha ulaşılabilir hale getireceğiz."

"Ulaşım noktasında indirimi memurlarımızın da istifade edeceği bir anlayışı yaygınlaştırmak istiyoruz. Memurlarımızın bizden haklı bir talebi varsa bunu hep birlikte değerlendirip çözümü de hep birlikte arayacağız."

"Memurumuzun bir sorunu mu var? Biz orada olacağız ve İstanbul'u yeniden hep birlikte ayağa kaldıracağız"

Siz hangi şehirde memurlara indirimli konut müjdesi bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kaynak: Finans7

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 5 Ay Önce
İndirimli demek istediği ne şartlarda olur acaba