İstanbul'da Yasak Aşk Cinayeti: İşçisinin Eşi ile İlişkisini Öğrendi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İstanbul'da Yasak Aşk Cinayeti: İşçisinin Eşi ile İlişkisini Öğrendi

İstanbul Çekmeköy'de geçtiğimiz gün meydana gelen olayda bir kişi, yanında çalışan kişinin eşi ile gönül ilişkisi olduğunu öğrenince o kişiyi öldürdü.

3.Sayfa 27 Mart 2022 16:03 0
İstanbul'da Yasak Aşk Cinayeti: İşçisinin Eşi ile İlişkisini Öğrendi

İstanbul'daki cinayetin nedeni belli oldu: Yasak aşk ölümle sonuçlandı.


İstanbul'un Çekmeköy İlçesi'nde geçtiğimiz gün feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Börekçisi olan Salih K isimli kişi, yanında çalışmakta olan Engin Ö isimli kişiyi tabanca ile vurup öldürdü. Çemkeköy İlçesi'ne bağlı olan Soğukpınar Mahallesi'nde meydana gelen cinayetin nedeni bugün ortaya çıktı.


Olay sonrası bölgeye gelen cinayet büro amirliği ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve olayla ilgili başlatılan soruşturmada detaylar ortaya çıkmaya başladı. Edinilen bilgilere göre şüpheli Salih K isimli kişinin babası olan M.K. isimli kişi, D.K. adlı gelininin Engin Ö isimli kişi ile gönül ilişkisi yaşadığını söyledi. Cinayet Büro Ekipleri ise cinayetin nedeni olarak bunun üzerinde duruyor. Salih K'nın olayı öğrenmesi sonrası cinayeti işlediği bildiriliyor.


Kameralar yardımı ile takip edilen şüphelinin otomobilinin Düzce'ye gittiği tespit edildi. Burada düzenlenen operasyonla Salih K isimli kişi, olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalandı ve gözaltına alındı. Gözaltına alınan bu kişi, daha sonra İstanbul'a getirildi ve sorguya alındı. Sorgusu yapılan ve ifadesi alınan bu kişi, sağlık işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç