İstanbul'da bazı yollar yarın trafiğe kapalı olacak: İşte 1 Mayıs'ta trafiğe kapalı olacak yollar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İstanbul'da bazı yollar yarın trafiğe kapalı olacak: İşte 1 Mayıs'ta trafiğe kapalı olacak yollar

Son dakika: İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bazı yolların kapalı olacağı açıklandı. İşte kapalı olacak yollar.

Yerel Haberler 30 Nisan 2023 17:05 0
İstanbul'da bazı yollar yarın trafiğe kapalı olacak: İşte 1 Mayıs'ta trafiğe kapalı olacak yollar

Son dakika: İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bazı yolların kapalı olacağı açıklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Beyoğlu ve Maltepe'de trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı.

1 MAYIS'TA TRAFİĞE KAPALI OLACAK YOLLAR 

Saat 06.00'dan itibaren Beyoğlu'nda Sıraselviler Caddesi, Tak-ı Zafer Caddesi, Sadri Alışık Sokak-Atıf Yılmaz Caddesi, Balo Sokak-Turnacıbaşı Caddesi-Zambak Sokak-Meşelik Sokak, Yeni Çarşı Caddesi-Kumbaracı Yokuşu, Asmalı Mescit Caddesi-Meşrutiyet Caddesi-Hamalbaşı Caddesi-Kamer Hatun Caddesi, İlk Belediye Caddesi-Ensiz Sokak trafiğe kapatılacak. İnönü Caddesi ile Mete Caddesi ise sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısınca değerlendirilerek trafiğe açılabilecek. Alternatif güzergahlar olarak, Refik Saydam Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Meclis-i Mebusan Caddesi, Tersane Caddesi, Mebusan Yokuşu, Boğazkesen Caddesi, Defterdar Yokuşu ve Kemeraltı Caddesi kullanılabilecek.

1 MAYIS ALTERNATİF YOLLAR

Maltepe'de ise Turgut Özal Bulvarı (Maltepe-Kartal Sahil Yolu), Küçükyalı Maltepe Evlendirme Dairesi önü ile Kartal Çanakkale Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar trafiğe kapalı olacak. D-100 kara yolu ve Maltepe Bağdat Caddesi ise kapatılan yollara alternatif güzergah olarak kullanılabilecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç