İstanbul Valiliği'nden Kritik Uyarı! Bu Geceden İtibaren Kuvvetli Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İstanbul Valiliği'nden Kritik Uyarı! Bu Geceden İtibaren Kuvvetli Geliyor

İstanbul Valiliği bu gece etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Haberler 6 Ekim 2022 23:41 0
İstanbul Valiliği'nden Kritik Uyarı! Bu Geceden İtibaren Kuvvetli Geliyor

Havaların soğuması ile birlikte peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. İstanbul Valiliği bu gece etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması konusunda uyarıda bulundu.

MGM'den alınan son bilgilere göre, Marmara genelinde (Bilecik hariç) kuzey ve kuzeydoğu yönlerden gece saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına 40-70km/saat ve kısa süreli kuvvetli fırtına 70-80 km/saat şeklinde esmesi bekleniyor. Etkisini ise yarın öğleden sonra kaybetmesi öngörülüyor.

BU GECE KUVVETLİ GELİYOR

İstanbul Valiliğinin Twitter hesabından yapılan paylaşımla, bu gece kentte etkili olması beklenen kuvvetli rüzgara ve fırtınaya karşı vatandaşlar uyarıldı.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Rüzgarın, bugün gece saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgâr, yer yer fırtına ve kısa süreli kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Rüzgârın etkisini öğleden sonra kaybedeceği tahmin ediliyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

SAĞANAK GÜNLERCE SÜRECEK

MGM'nin yayımladığı 5 günlük hava durumu raporunda, Marmara, Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu’da etkili olacak sağanak yağışların önümüzdeki günlerde de etkisin sürdüreceği aktarıldı. 10 Ekim'den sonra yağışların yavaş yavaş etkisini yitireceği sadece Karadeniz'in kıyı bölgelerinde etkili olacağı bildirildi.

 

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç