İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa KPSS Şartsız Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa KPSS Şartsız Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda ikamet ve KPSS şartsız 7 personel alınacağı duyuruldu.

Kamu 26 Ocak 2022 17:06 0
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa KPSS Şartsız Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda ikamet ve KPSS şartsız 7 personel alınacağı duyuruldu.


Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa bünyesinde istihdam edilmek üzere ikamet ve KPSS şartsız 7 bilişim personeli alınacak.


Adaylar başvurularını 9 Şubat 2022 tarihine kadar İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Personel Daire Başkanlığı Avcılar/İstanbul adresine elden teslim edilmek veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapacaklar.


BAŞVURU ŞARTLARI


GENEL ŞARTLAR

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,


b. Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kuramlarından mezun olmak,


c. (b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, (bu kısımda belirtilen bölüm mezunları sadece 2 Kat için başvuru yapabilir.)


d. Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda 375 sayılı KHK'de belirtilen sürelerde (2 kat için en az 3 yıl, 3 kat ve üzeri için en az 5 yıl) mesleki tecrübeye sahip bulunmak, (Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim personeli olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4'üncü maddesinin (B) bendi ile 399 sayılı KHK'ye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ve Sosyal Sigortalar Kurumuna tabi özel kesimde bilişim personeli olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri dikkate alınır),


e. Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri.


f. Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.



SON DAKİKA GELİŞMELERİNİ ANLIK OLARAK ÖĞRENMEK İÇİN FİNANS7 HABER MOBİL UYGULAMASINI TIKLA İNDİR


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç