İstanbul TOKİ Sosyal Konut Kurası İçin Son Dakika Açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İstanbul TOKİ Sosyal Konut Kurası İçin Son Dakika Açıklaması

TOKİ İstanbul sosyal konut projesi kura çekimi yapıldı mı? Kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte son dakika bilgisi.

TOKİ Başvuru 28 Kasım 2022 12:04 0
İstanbul TOKİ Sosyal Konut Kurası İçin Son Dakika Açıklaması

TOKİ İstanbul kuraları çekildi mi? Kura çekimi sonucu isim listesi belli oldu mu?

TOKİ'den dün yapılan açıklamada "T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) tarafından 50.000 Sosyal Konut Projesi kapsamında, İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki 508 Adet Konut Projesi’nde inşa ettirilen; 2+1 nitelikli 218 adet ve 3+1 nitelikli 290 adet olmak üzere toplamda 508 adet konutun hak sahipleri arasından Konut Belirleme Kurası çekilecektir. 30 Kasım 2022 tarihi Çarşamba günü, Saat 11:00’de gerçekleştirilecektir" ifadelerine yer veirlmişti.

BU DUYURU, SOSYAL KONUT KURA DUYURUSU DEĞİL, BAŞKA DUYURU

Yapılan açıklama sonrası bu kuranın 250 bin sosyal konut kurası olduğu iddia edilmişti. Ancak İstanbul'da yapılacak sosyal konut kurasının tarihi henüz belli olmadı. 250 bin sosyal konut İstanbul kuraları henüz belli olmadı. Dün yapılan bu açıklama başka bir konut kurası içi,n. Bunda, daha önceki konut kampanyasında kazananların 2+1 ve 3+1 kurası çekilecek. Finans7.com olarak takipçilerimize kura tarihlerini anbean aktaracağız. Kadın erkek TOKİ evlerine başvuru yapanlarla bilgi alış verişi için Facebook grubumuza TIKLA KATIL

İSTANBUL TOKİ KURASI NE ZAMAN?

İstanbul TOKİ 250 bin sosyal konut kura tarihi henüz belli değil. İstangbul kura çekiminin Ocak 2023'e kalması bekleniyor. Belli olunca bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç