İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Sözleşmeli 85 Personel Alımı Yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Sözleşmeli 85 Personel Alımı Yapacak

İTÜ tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları yazımızda.

Kamu 8 Haz 2022 10:54 0
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Sözleşmeli 85 Personel Alımı Yapacak

İstanbul Teknik Üniversitesi personel alımı yapacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada farklı pozsiyonlarda istihdam etmek üzere sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Biz de bu haberimizde İTÜ personel alımı başvuru bilgilerine yer verdik.

Üniverite bünyesine e 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca yapılacak personel alımında 85 kişinin işe alınacağına yer verilirken şartların şu şekilde olacağı duyuruldu:

BAŞVURU ŞARTLARI

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak,

b) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak ve olumlu sonuçlanmak.

c) Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

d) 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile özürlü bulunmamak. Daha önce bu şekilde istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması, e) 2020 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lisans Mezunları için 2020 KPSS P3, Önlisans Mezunları için 2020 KPSS P93 ve Ortaöğretim mezunları için 2020 KPSS P94 Puanı esas alınacaktır

ALIM YAPILAN KADROLAR VE ÖZEL ŞARTLAR

Personel alımı yapılan kadrolar ve her kadro için istenen başvuru özel şartları şu şekilde:

BAŞVURU

İlana başvurular, aşağıdaki ekte yer alan evraklarla birlikte İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına yapılacak. Başvurular şahsen ya da posta yolu ile gerçekleştirilecek.

İlan metni için TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç