İstanbul Pendik'te Feci Olay: Akraba İki Grup Arasında Büyük Kavga Ölü ve Yaralılar Var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İstanbul Pendik'te Feci Olay: Akraba İki Grup Arasında Büyük Kavga Ölü ve Yaralılar Var

İstanbul Pendik'ten son dakika haberi geldi. Gelen son dakika haberinde akraba iki grup birbirine girdi.

3.Sayfa 25 Ekim 2022 19:08 0
İstanbul Pendik'te Feci Olay: Akraba İki Grup Arasında Büyük Kavga Ölü ve Yaralılar Var

Son dakika haber: İstanbul'da akraba kavgası kanlı bitti: Katliam gibi olay.

İstanbul'un Pendik İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Pendik'te saat 16.00'da feci bir olay meydana geldi. Kamyoınet üzerinde sarımsak satarak geçimini sağlamakta olan ve aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup karşı karşıya geldi. Akraba oldukları öğrenilen iki grubun karşı karşıya gelmesi olaya neden oldu.

Sözlü olarak iki grup arasında başlayan tartışma saniyeler içinde büyüdü ve tekme tokatlı kavgaya , daha sonra bıçaklı sopalı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında iki grup bir birini öldüresiye dövdü. Sopalar , bıçak darbeleri, yumruk darbeleri ile gruptakilerin ağzı burnu kan içinde kaldı. Gruptan 2 kişi ağır halde yaralanırken 1 kişi ise kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede çok sayıd ekip yönlendirildi. Bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlewmleri alırken kavgayı ayırdı. Sağlık personelleri ise yaralanan vatandaşlara olay yerinde müdahalede bulundu.

Hastaneye kaldırılanlardan 1 'i hayatın ı kaybederken 2'si yaralandı. Yaralıların tedavileri devam ediyor. 

Bölgeye gelen polis ekipleri, yakaladıkları kişileri gözaltına alırken olay ile ilgili soruşturma başlattı. Başlatılan soruşturma kapsamında çevredeki kişiler, esnaflarla görüşme yapıldı. Kamera kayıtları incelendi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç