İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

İstanbul Valiliği'nden son dakika açıklaması: Bu gece saatlerinden itibaren İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yerel Haberler 16 Mayıs 2023 21:50 0
İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

Son dakika: İstanbul'da kuvvetli yağış uyarısı.

İstanbul Valiliği'nden bir son dakika açıklaması geldi. Valilik tarafından yapılan açıklamada bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların sebep olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlar uyarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son açıklamaya göre, Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağışlar bekleniyor. MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Yalova çevrelerinde bu gece saatlerinden itibaren yerel olarak gök gürültülü sağanak yağışların etkili olabileceğini bildirdi.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Valilik yapılan açıklama şu şekilde;

“Bölgemizde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, bu gece saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Yalova çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Finans7.com I Ankara

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç