İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana Lise Taban Puanları Yüzdelik Dilimleri 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana Lise Taban Puanları Yüzdelik Dilimleri 2022

Son dakika haberi: 2022 liselere giriş sınavı sonuçlarına göre adaylar tercih yapacak. İşte İstanbul, İzmir, Adana ve Ankara lise taban puanları yüzdelik dilimleri.

Sınav 29 Haz 2022 23:12 0
İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana Lise Taban Puanları Yüzdelik Dilimleri 2022

2022 LGS tercihlerinde liselerin taban puanları. Ankara, Adana, İstanbul ve İzmir 'deki liselerin taban puanları , yüzdelik dilimleri nedir? İşte liselerin taban puanları ile yüzdelik dilimleri.

2022 Liselere Giriş Sınavı sonuçları 30 Haziran'da açıklanıyor. Sonuçların açıklanması ile birlikte puanlarını öğrenecek öğrenciler, hangi lisenin kaç puanla, kaç yüzdelik dilimle öğrenci alımı yapacağını araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu taban puanların detaylarına yer verdik.

ADANA LİSE TABAN PUANLARI 2022

Adana 'daki liselerin kaç puanla alım yapacağı, kaç yüzdelik dilimle öğrenci alacağına 2021 yılı yerleştirmelerinden bakabiliriz. Aşağıdaki linkte geçen senenin taban puanları var.

Siz Adana'da hangi liseyi yazacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

ANKARA LİSE TABAN PUANLARI 2022

Ankara'da sınava giren ve ikametleri Ankara'da olan öğrenciler, liselerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Güzel bir lisede okumak isteyen öğrenciler için taban puanlar aşağıdaki linkte verilmiştir.

Siz Ankara'da hangi liseyi yazacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

İSTANBUL LİSE TABAN PUANLARI 2022

İnternet üzerinde LGS sonuçları ile birlikte en çok aranan taban puanlar, İstanbul'daki liselerin taban puanları oldu. İstanbul'da yaşayan ve güzel bir lisede okumak isteyen öğrenciler, aldıkları puanla hangi liseye yerleşebileceklerini araştırmaya başladı. Biz de aşağıdaki linkte geçen senenin taban puanlarına yer verdik.

Siz İstanbul'da hangi liseyi yazacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

İZMİR LİSE TABAN PUANLARI 2022

İzmir'de yaşayan ve LGS'ye giren öğrenciler, liselerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Aşağıdaki link üzerinden İzmir'deki liselerin taban puanlarına ve yüzdelik dilimlerine gidebilirsiniz.

Siz İzmir'de hangi liseyi yazacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı indirerek LGS sürecinden haberdar olabilirsiniz.

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç