Istakoz, Maldivlerde tatil, şatafatlı hayat... Bugün Erdoğan'ın masasına geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Istakoz, Maldivlerde tatil, şatafatlı hayat... Bugün Erdoğan'ın masasına geliyor

Son günlerde gündem olan görüntüler ve tepki çeken olaylar bugün Erdoğan'ın masasına geliyor. İşte gelen son dakika bilgileri.

Siyaset 17 Nisan 2024 16
Istakoz, Maldivlerde tatil, şatafatlı hayat... Bugün Erdoğan'ın masasına geliyor

Istakozlar, Maldivlerde tatiller bugün Erdoğan'ın masasında olacak.

Türkiye Gazetesi'nden Emrah Özcan bugün kaleme aldığı yazısında son gelişmeleri aktardı. Gelen son dakiak bilgilerine göre Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün önce AK Parti grup toplantısında konuşacak. Daha sonra AK Parti Genel Merkezi'ne geçecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri ile bir araya gelecek ve seçim sonuçlarını değerlendirecek.

31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde AK Parti, kurulduğu ilk gündne bu yana ilk defa 2. parti konumuna geldi ve CHP sandıktan 1. parti olarak çıktı. Birçok şehirde gelen sürpriz sonuçlar gündem olurken aksayan yerlerin araştırılması için birçok ilde çalışmalar başladı.

Detaylı bir analiz yapılacak ve seçim yenilgisinin nedenleri masaya yatırılacak. Nerelerde hata yapıldığı, hangi aksayan yönlerin düzeltilmesi gerektiği konuları bugün ele alınacak. Bazı bakanlar da programda sunumlar yapacak ve buna göre yeni dönem yol haritası çizilecek.

TATİLLER VE ŞATAFATLI YEMEKLER DE MASADA

MKYK toplantısında son dönemlerde bazı AK Partili isim ve milletvekillerinin tepki çeken görüntüleri de yer alacak. Yenilen yemekler, çıkılan lüks yurt dışı tatilleri gündeme gelecek ve buna yönelik kararlar alınacak, teşkilat uyarılacak.

Görüntülerin tepki çektiği ve partinin kuruluş ilkelerine aykırı olduğu konusunda uyarılar gelecek.

Sizce AK Parti seçimleri neden kaybetti? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (16)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Gün Önce
Neden Akparti kaybedti teşkilatları iyi şeçemedi işci emekliye sadaka verir gibi zam yaptı gerçek olan memur kesim den 100 de 80 oy vermiyor birde belediye çalışana kadro vermedi birde pahalılığın önüne geçemedi birde mitinglerde 20 senedir aynı söylem çukur susuzluk gençlere hitap edemedi çok şey sayarım nedenlerini de bukadar kafi
Ziyaretçi 12 Gün Önce
arkadaşlar bende sizlere katılıyorum birde herkesin unuttuğu bir şey var ülkemizin herşeyi satıldı ülkeyi satarak idare edeceklerse etmesinler vatandaş uyandı
Ziyaretçi 13 Gün Önce
staj ve çıraklık sigorta sını hiçe saydıkları için
Ziyaretçi 13 Gün Önce
teşkilatlar adeta güç zehirlenmesi yaşadı milletvekilleri halkı sülük olarak gördü ben seçimden sonra radia sezer katırcıoglundan görüşmek için sözleştik ama seçim sonrası beni whatsaptan telefon dan engelledi bende sandığa gitmedim
Ziyaretçi 13 Gün Önce
Hak'tan uzaklaştıkça halktan uzaklaştılar.