İsmail Koncuk Yeniden İYİ Parti'de
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İsmail Koncuk Yeniden İYİ Parti'de

İYİ Parti'de bugün grup toplantısında İsmail Koncuk yeniden partiye katılacak. Rozeti Genel Başkan Akşener takacak.

Siyaset 25 Mayıs 2022 09:30 0
İsmail Koncuk Yeniden İYİ Parti'de

Son dakika : İsmail Koncuk Yeniden İYİ Parti'de.

İYİ Parti'den son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre 2. Olağan Kurultayından sonra başlayan tartışmalar sonucu partideki görevinden istifa eden ve Ümit Özdağ ile Memleket Partisi'nde yoluna devam etme kararı alan İsmail Koncuk, istifa kararını 16 Kasım 2020 tarihinde kamuoyuna duyurmuştu. 

Daha sonra Memleket Partisi'nde genel sekreterlik görevini yapan Koncuk, 3 Aralık 2021 tarihinde bu görevinden “Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor”  ifadeleri ile istifa etmişti. 

Zafer Partisi'nden istifa etmesinden sonra İsmail Koncuk ile İYİ Parti yetkilileri arasında görüşmelerin başladığı öğrenildi. İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray'ın aktif şekilde rol aldığı görüşmelerde İYİ Parti'nin İsmail Koncuk'a geri dön çağrısı yaptığı öğrenildi. Kendisine bu konuda çok arama geldiği öğrenildi. 

SON HAMLE AKŞENER'DEN

Birçok kişinin partiye geri dönmesi için aradığı ve görüştüğü İsmail Koncuk ile en son Meral Akşener'in bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Geçen hafta Ankara'da yapılan görüşmede Akşener ile Koncuk'un yüz yüze konuştuğu ve bu toplantıda partiye dönüş kararı verildiği öğrenildi.

BUGÜN ROZET TAKILACAK

Edinilen son dakika bilgilerine göre Adana Milletvekili İsmail Koncuk'un bugün düzenlenecek grup toplantısında rozet takacağı, rozeti kürsüde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in takacağı öğrenildi. 

Koncuk ile birlikte İYİ Parti'nin sandalye sayısı 37 olacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç