İslami Usullerle Kuantum Eğitmenliği Yapan Eylem Amine Altunsaray Paraya Para Demiyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslami Usullerle Kuantum Eğitmenliği Yapan Eylem Amine Altunsaray Paraya Para Demiyor

İslami Usullüerle bilinçaltı temizliği yapan Eylem Amine Altunkaynak, sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan ismi oldu.

Finans Magazin 9 Nisan 2022 18:21 0
İslami Usullerle Kuantum Eğitmenliği Yapan Eylem Amine Altunsaray Paraya Para Demiyor

Sosyal medya üzerinde dünden bu yana paylaşılan bir video dikkatleri çekiyor. Söz konusu video, iki gündür sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yerini alıyor. Bu konu dikkatleri çekerken İslami usullere göre bilinçaltı temizliği yaptığını söyleyen Kuantum Eğitmeni'nin eğitimlerinden aldığı ücret dikkatlerden kaçmadı.


İslami Usullerle bilinçaltı temizliği konusunda çok iddialı olan Kuantum eğitmeninin görüntüleri sosyal medya üzerinde yayılırken kadının lüks Mercedes aracından indiği ve restoranlarda, otellerde kuantum eğitimi verdiği görüldü. Lüks aracı ile davetlere giden, seminerlere katılan kadının Miraç Hakikatiyle bilinçaltı temizliği, beden şifası ve kuantum eğitimi gibi çeşitli konularda eğitim verdiği görüldü.


Söz konusu görüntülerdeki kişinin Eylem Amine Altunkaynak olduğu görülürken bu kişinin kendi adında bir de web sayfası var. Gelişim Devam Ediyor adlı bir de Youtube kanalı ve İnstagram sayfası olan kadın, buralardan videolar da yayınlıyor. Hemen hemen tüm platformları aktif şekilde kullanan kadının İnstagram'da bulunan hesabında kendisini Uluslararası Onaylı Sertifika'ya sahip Kuantum Eğitmeni olarak tanıttığı görüldü.


BURSA MEZUNU

2006 senesinde Uludağ Üniversitesi’nden mezun olduğunu profiline yazan, fakat hangi bölümü bitirdiğini bildirmeyen Eylem Amine Altuınkaynak'ın verdiği eğitimlerin ücretlerine baktığımızda 50 bin liralara kadar ücretle eğitimlerin olduğu görülüyor. Eğitimler, seminerler ve eğitim paketleri şekilde yapılan satışların fiyatları dudak uçuklatırken Altunkaynak'ın yarın "Miraç'ta bilinçaltı temizliği" adını verdiği bir eğitime başlayacağı öğrenildi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç