İslam Memiş'ten Son Şans Uyarısı! Ağustos Ayı Son Fırsat...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş'ten Son Şans Uyarısı! Ağustos Ayı Son Fırsat...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son şans diyerek duyurdu.

Altın 28 Tem 2022 22:10 1
İslam Memiş'ten Son Şans Uyarısı! Ağustos Ayı Son Fırsat...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son şans diyerek duyurdu.

İslam Memiş altın fiyatları son şans diyerek fırlayan altın fiyatları için yatırımcısına uyarılarda bulundu. Finans Uzmanı İslam Memiş gram altın fiyatı için son alım fırsatı diyerek tarih verdi... FED'in faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın fiyatı aylar sonra yeniden 1000 TL'yi geçti. 

ALTIN FİYATLARI İÇİN SON ŞANS!

Özel bir televizyon kanalında altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş gram altın fiyatı içinde 'son şans' diyerek yatırımcısını uyardı. 

İSLAM MEMİŞ ‘ÇOK İYİ’ DEYİP ALTIN FİYATLARI İÇİN UYARDI

İslam Memiş, “Gümüş ve altın fiyatları yatırımcısı şunu çok iyi görüyor. Son bir yılda ciddi baskı altındaydı. Bu kadar risk varken, resesyon riski varken, baskı altında olması, fiyatların düşük olduğu biliniyor. FED'in beklentisi fiyatlanmıştı. Ons altın dün 1760 devamında 1780, aslında hedef 1800 dolar seviyesi. Yükselişler devam ederse ilerisine bakacağız. Bugün ABD'de açıklanacak büyüme rakamları önemli emtialar için.” dedi.

GRAM ALTINDA ALIM FIRSATI İÇİN SON TARİH

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, şunları söyledi:

“Yıla 785 liradan başlayan gram altın bugün hem banka hem Kapalı Çarşı'da 1015 lira seviyesinde. Yani 7 ayda gram altın yatırımcısına 230 lira kazandırdı. Tabii ki 1200 ve 1450 öngörümü koruyorum, kamuoyu ile paylaşıyorum. Dolardan destek görüyor, dolar gram altını desteklemeye devam ediyor. Yatırımcısı gram altını takip etmek için doları takip etmeli. 1020 lira direnç seviyesi var yukarıda. Ağustos gram altında alım için son fırsat. Makas aralığına dikkat etmek gerekiyor. Gerçek değeri gram altının 1015 lira seviyesi. 1015'i baz almalılar. 1000'in altına sarkmalar son bir şans olarak ön planda duruyor.
Gümüş altına kıyasla daha ucuz kaldı. Ons bazında 40 dolar, gram tarafında 20 lira beklediğim hedef seviyeler. Burada hızlı ataklar gerçekleşebilir. Yıl sonuna kadar gümüş ciddi sürprizler de yapabilir. Elinde dolar, döviz varsa, ons bazında gümüşün dip seviyelerde olduğunu gözlemliyorum. Bundan sonraki süreçlerde gümüş performansının altına kıyasla daha iyi olacağını düşünüyorum.”

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. 

 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Madem sorumluluk almiyorsunuz bu adamın fikirlerini niye yayınlıyorsunuz. Zaten millet mabadını tuta tuta geziyor