İslam Memiş'ten son dakika borsa yorumları: Kısa vadede yön yukarı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş'ten son dakika borsa yorumları: Kısa vadede yön yukarı

İslam Memiş'ten Borsa İstanbul hakkında son dakika açıklaması geldi. Memiş açıklamasında borsada yeni hedefi duyurdu.

Borsa 8 Nisan 2024 0
İslam Memiş'ten son dakika borsa yorumları: Kısa vadede yön yukarı

İslam Memiş'ten borsa yorumları: Yeni hedefi açıkladı.

Borsadan son dakika haberi geldi. Gelen haberde İslam Memiş, borsanın geçen haftayı yükselişle kapattığını ve kısa vadede borsada yükseliş beklentisi olduğunu söyledi.

Kendisinin şimdi borsada olmadığını, gümüşte pozisyonda aldığını söyleyen İslam Memiş, bu ay sonunda 10 bin seviyesinin test edilmesini beklediğini söyledi.

Memiş yaptığı son dakika açıklamasında borsa İstanbul ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"Borsa 9 bin 618 puandan haftayı tamamlamıştı. Geçen hafta 5.37 puanlık değer artışı vard. 3 defa 9728 9750 seviyelerini test eden endekste kısa vadeli görünüm pozitif devam ediyor. Bu ay sonuna kadar 10 bin puan seviyesinin üzerini test eder. Ben kişisel olarak borsadan uzak durmaya devam ediyorum.

9 bin seviyesinden gümüş pozisyonumu almıştım. Bu pozisyonumu halen devam ettiriyorum. Ancak yine bu yıl ile ilgili 12 bin 15 bin puan seviyeleri beklentim devam ettiği için bu ay sonuna kadar 10 bin test ediliyor. Ancak ben borsadan şimdilik uzak durduğumu söylemek isterim"

BORSAYA BAYRAM TATİLİ

Borsa İstanbul, bugün açık olacak. Yarın da yarım gün açık olacak borsa, öğle seansından sonra kapanacak ve 15 Nisan tarihine kadar bayram tatilinde olacak. 15 Nisan Pazartesi günü borsada yeni işlemler başlayacak.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç