İslam Memiş'ten son dakika borsa yorumları: 2024 yılı tahminini açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş'ten son dakika borsa yorumları: 2024 yılı tahminini açıkladı

Borsada son dakika haberi geldi. Gelen haberde İslam Memiş, 2024 yılı borsa yorumlarını ve tahminlerini paylaştı. İşte açıklama.

Borsa 20 Ara 2023 0
İslam Memiş'ten son dakika borsa yorumları: 2024 yılı tahminini açıkladı

Son dakika: İslam Memiş'ten borsa yorumları: 2024 tahminini açıkladı.

Son dakika haberi geldi. İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında Borsa İstanbul hakkında kritik değerlendirmelerde bulundu. Memiş açıklamasında borsada orta ve uzun vadede bekleyenlerin kazanacağını söyledi.

Kritik 7700 seviyesinin altının bugün görüldüğünü söyleyen İslam Memiş, gelecek sene 9 bin seviyesinin görüleceğini söyleyerek şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bist 100 endeksi 7662 seviyesinde. 0.82 puanlık değer kaybı devam etti.

Bu baskılanma ve teknik olarak düzeltme hareketleri devam ediyor. 7500-8000 puan aralığı geçerliliğini koruyor. 7700 önemli destek seviyesi. Bugün ilk defa 7700 puan seviyesinin altında kapanış oldu.

Borsada orta ve uzun vadede beklentim pozitif. Borsada yeni girecek, yeni alım yapacaklar endeks fırsat sunuyor.

Özellikle hisse senetlerini çeşitlendiren, kredili işlem yapmayan, acil paraya ihtiyacı olmayıp borsaya girenler 2024 yılında borsa tarafında kazanmaya devam edecek.

O yüzden 9 bin puan hedef seviyemi koruyorum. Satış için fırsat kollayanlara aceleci olmamaları gerektiğini söyleyebilirim"

ENDEKSTE SON DURUM NE? İŞTE PİYASADA SON DURUM

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre Bist100 endeksi yüzde 0.82 kayıp gösterdi ve 7 binb 662 TL seviyesine kadar geriledi.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 borsa, hisse, finans piyasaları hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Finans7, haberlerinde sadece bilgilendirmede bulunur.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç