İslam Memiş'ten borsa yorumları: Neden düşüyor, yükselecek mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş'ten borsa yorumları: Neden düşüyor, yükselecek mi?

Borsada son dakika haberi geldi. İslam Memiş yaptığı açıklamada düşüşü değerlendirdi. İşte borsa yorumları.

Borsa 15 Mart 2024 0
İslam Memiş'ten borsa yorumları: Neden düşüyor, yükselecek mi?

Borsada ne olacak? Neden düştü? İslam Memiş'ten son dakika açıklaması.

Finans Analisti, Para Piyasaları Yorumcusu İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında borsaya ilişkin yorumlarını paylaştı. Borsada takip edilecek seviyenin 8400 ile 9400 arası olduğunu söyleyen MEmiş, Fitch etkisinin ağır satışlar nedeniyle görülmediğini söyleyerek şu değerlendirmelerde bulundu:

BORSA NEDEN YÜKSELMEDİ, HANGİ SEVİYELER TAKİP EDİLECEK?

"Borsa 100 endeksi 8828 puandan haftayı tamamladı. Yüzde 0.62 puanlık değer kaybı vardı.

Bu haftanın hikayesinde Fitch kredi notu artırdı. Borsada rekorlar olacak beklentisi vardı.

Ancak ben de arkadaşlar 8400-9400 puan aralığını takip edin, tekrar düşüş ihtimali kuvvetli, gitmedi çağrılarımız vardı. Pazartesi 9300'e kadar yükseliş oldu. Şimdi 8800 civarında. Yükseliş olmadı. Not artırımı etkili olmadı satışlar daha bitmemiş.

TL bazlı işler yapanlar dikkat etmeli. Gücünüz yoksa sabrınız yoksa kaybedersiniz. Borsa piyasası kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapılacak yer değil"

İslam Memiş yaptığı açıklamada borsada ağır satış dalgası olduğunu ve bu nedenle borsada düşüşün derinleştiğini söyledi.

Sorumluluk reddi beyanı: Tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7.com; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik Finans7 tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. F7 Teknoloji, herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç