İslam Memiş'ten Bitcoin tahmini: İşte yükseleceği tarih
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş'ten Bitcoin tahmini: İşte yükseleceği tarih

Bitcoin'de son dakika haberi geldi. Gelen haberde İslam Memiş, BTC'nin yükseleceği tarihi verdi.

Kripto Paralar 28 Nisan 2024 1
İslam Memiş'ten Bitcoin tahmini: İşte yükseleceği tarih

İslam Memiş, Bitcoin'in yükseleceği tarihi açıkladı.

Son dönemlerde kripto paralar yine piyasada en çok konuşulan yatırım araçlarının başında oluyor. Bitcoin'in sene başından bu yana yüzde 58 yükselmesi, tüm gözleri kripto paralara çevirirken kısa sürede parasını değerlendirmek isteyenler, Bitcoin'in son günlerde girdiği yatay seviyeyi ne zaman yukarıya çevireceğini araştırmaya başladı.

Bu konuda İslam Memiş'ten bir son dakika açıklaması geldi. Finans Analisti ve Para Piyasaları Yorumcusu İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında Bitcoin ile ons altın fiyatının ters yönlerde hareket ettiğini, birinin yükselirken diğerinin düştüğünü söyledi.

Geçen hafta aynı şekilde bir grafik karşımıza çıkarken bu hafta beklentilerin ne olduğu merak ediliyordu.

Konu ile ilgili İslam Memiş'ten bir son dakika açıklaması geldi. Memiş yaptığı açıklamada altın fiyatları ile Bitcoin'in değişimini değerlendirdi ve Çarşamba'dan itibaren BTC'nin yükseleceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Bu hafta ons ve BTC arasındaki ters orantıyı takip edebilirsiniz.

Ons yukarı BTC aşağıya

BTC yukarı ons aşağıya

Çarşamba sonrası BTC yukarı yapar"

Piyasalardan gelen son bilgilere göre Bitcoin TL bazında 2 milyon 75 bin lira seviyesinde işlem görürken dolar bazında 63 bin 780 dolarda işlem görüyor.

Ethereum ise şu sıralar 3 bin 333 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 kripto para yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 16 Gün Önce
Bitkcoun yuva yıkıyor insanlar varını yokunu yatırıyor kayıp ediyor ya intar ediyor ya yuvası yıkılıyor yeter artık bırakın bu oyunları bu sanal kumarı yükseliş falan yok tuzak var