İslam Memiş'ten altın yorumu geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş'ten altın yorumu geldi

Altın fiyatları hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada İslam Memiş, altında son durumu değerlendirdi ve baskı olduğunu söyledi.

Altın 5 Şubat 2024 0
İslam Memiş'ten altın yorumu geldi

İslam Memiş'ten son dakika açıklaması: Altın yorumu geldi.

Finans Analisti ve Para Piyasaları Yorumcusu İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında altın fiyatları ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"Dalgalı bir seyirle yoluna devam eden altıun piyasası var karşımızda. Hem geçen hafta hem de bu hafta başlangıcında bir belirsizlik var. Özellikle Fed ve Amerika'da açıklanan veriler vardı. Bu yükseliş isteğinin devam ettiğini gözlemliyoruz. Aşağıda yine baskılanan teknik seviyelerin izlendiği bir altın var.

Ons altın 2018 dolar seviyesinde. Yine küresel çapta Fed'i ve Amerika verilerini takip etmeyi sürdüreceğiz. Buradaki baskılanma 2018 güçlü destek seviyesi. Ya da haftalık kapanışta 2008 dolar seviyesi var. Ama şu anda 2018 dolar güçlü destek seviyesi. 2018 dolar altını da takip etmeye devam edeceğiz. Yine 2018 seviyesinin takip edilmesi gerekiyor.

Yukarıda 2058 dolar direnç seviyesi var. Dolar değer kazandı. Dolar endeksi 104 seviyesinde. Buradan tekrar 102 dolara kadar kar satışı bekliyorum. Dolar endeksinin gerilemesi ile ons altında tekrar 2058 dolar denemesi olabilir. Ama orta ve uzun vadede dolar endeksini 100 seviyesinin altını bekliyorum. 98'e kadar geri çekilmesini ve bu yılki beklentimle birlikte ons tarafında hızlı toparlanma olabilir. Ama genel trende baktığımızda 2 binden uzaklaşmak istemeyen ons altın, belirli bir dar bantta sıkıştı. Ancak düşmesinin de çok sebebi var. Dünyada Merkez Bankalarının altın alması, altının düşmesinde yarıyor"

Kaynak: Finans7

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç