İslam Memiş Uyardı! Ne Altın Ne Dolar Ona Yatırım Yapın!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Uyardı! Ne Altın Ne Dolar Ona Yatırım Yapın!

İslam Memiş takipçilerini uyardı ve yeni yatırım aracını açıkladı! İşte yeni yatırım aracı ve detaylar...

Döviz 26 Ağu 2023 18:41 0
İslam Memiş Uyardı! Ne Altın Ne Dolar Ona Yatırım Yapın!

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE OLDU?
TCMB'den faiz oranlarına ilişkin yapılan duyuruda, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan başkanlığında toplanan Kurul'un, politika faizinin yüzde 25'e çıkarılmasına karar verdiği bildirildi.

TCMB'nin Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına yönelik beklenti anketi, 15 ekonomistin katılımıyla sonuçlanmıştı. Anket sonuçlarına göre, 100 ila 250 baz puanlık bir artırım öngören ekonomistlerin politika faizi beklentileri yüzde 18,50 ile yüzde 20,00 arasında, yıl sonu politika faizi beklentileri ise yüzde 20 ile 30 arasında yer aldı.

İSLAM MEMİŞ'TEN ÇARPICI UYARI: NE DOLAR NE ALTIN...
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası altın fiyatlarında düşüş başlerken yatırımcılar ne yapacağını şaşırmış durumda. Altın ve dolar kurundaki fiyat dalgalanmasını değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Ne dolar ne altın!' diyen İslam Memiş, şunları söyledi:

"Yatırım yapacaklar dolara değil euroya yapmalı çünkü euro dolara göre biraz daha değer kaybetti. Resmi kur tarafında 28,63 lira seviyesinde serbest piyasalarda 28,77-28,63 lira aralarında dengelenme çabasını sürdürüyor."

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç