İslam Memiş Uyardı! Altında Son Fırsat!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Uyardı! Altında Son Fırsat!

Altının profesörü olarak anılan İslam Memiş, altında son fırsat diyerek takipçilerini uyardı! İşte haberin detayları...

Altın 29 Ağu 2023 12:18 0
İslam Memiş Uyardı! Altında Son Fırsat!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altınla ilgili son gelişmeleri duyurdu. Merkez Bankası'nın faiz kararından hemen sonra altında rekor düşüş yaşanmaya devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken İslam Memiş'ten haberler geldi.

Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası tarafından açıklanan faiz kararıyla beraber piyasalar da derinden sarsıldı. Tüm yatırımcılar tedirgin olurken düşüşlerin devam edip etmeyeceği de en çok araştırılan konulardan birisi oldu. Yatırım yapacak birçok kişi uzman görüşlerini araştırıyor.

ALTIN ALACAKLARA SON FIRSAT!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararı sonrasında piyasalarda yaşanan durumu değerlendirdi.

Fed Başkanı Powell'ın Cuma günü yaptı açıklamaları işaret eden İslam Memiş, beklenti ve fiyat dalgalanmaları için her şeyin beklediği gibi gerçekleştiğini aktardı.

İslam Memiş, “Özellikle Ağustos'un son günlerinde ons tarafında 1950'nin üzerine yönelik yeni ataklar yaşanabilir.” dedi.

PİYASALARDA TERS HAREKETLER!

Piyasalarla ilgili değerlendirmelerini sürdüren İslam Memiş, “Vakit geldi" diyerek duyurdu. Toplantı sonrasında Powell’ın açıklamalarını işaret eden Memiş, her türlü varlık türünün dolar karşısında değer kaybedeceğini söyledi. Şimdi piyasalarda durumun tersine döneceğini ifade eden uzman isim dolar endeksinde bir gerileme yaşanırken altın ve euro tarafında yeni yükselişlerin görülebileceğini aktardı. İslam Memiş, “Şahsen ben geçtiğimiz günlerde 4000 dolar kadar bir birikimimi dolar tarafından altına kaydırdım.” dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç