İslam Memiş Tarih Verdi: Gram Altın 1450 TL Olacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Tarih Verdi: Gram Altın 1450 TL Olacak

Para ve altın uzmanı İslam Memiş yankı uyandıran bir altın tahmini yayınladı. Memiş, 1450 lira hedefini duyurdu ve bu olasılığın arttığını söyledi.

Altın 7 Nisan 2022 12:29 0
İslam Memiş Tarih Verdi: Gram Altın 1450 TL Olacak

Gram altında öyle bir tahmin geldi ki: 1450 lira olacak dendi.


Dönem dönem altın fiyatları ile ilgili tahminler yapan, yaptığı tahminler ve yorumlarla adından çokça söz ettiren ünlü yatırım uzmanı İslam Memiş bir son dakika açıklamasında bulundu. Memiş yaptığı açıklamada yıl sonuna kadar ekonomide yaşanması beklenen gelişmeleri değerlendirdi ve gram altın tahmininde bulundu. Altın fiyatları ile ilgili hemen al tavsiyesinde bulunan Memiş, hedef olarak 1450 lira seviyesini hedef gösterdi.


İKİ HAFTADIR PİYASADA HİÇBİR ŞEY YOK

Ev, araba ve altın almak için kendisine yazan kişilere şimdi alın tavsiyesinde bulunduğunu söyleyen İslam Memiş, son dönemlerde altın fiyatlarının çok baskılandığını söyledi. İki haftadır ekonomi piyasasında ciddi bir gelişme yaşanmadığını, piyasaların paralel olarak devam ettiğini söyleyen Memiş, Bekleyin alım yapmayın dediğini, Nisan ayında son bir kez alım noktası geleceğini ve bunun final olacağını söyledi. Şimdiye kadar alım yapmayanların zarar ettiğini söyledi.


ALIM NOKTASI

Gram altında 900 lira altının alım noktası olduğunu söyleyen MEmiş, Nisan ayında 900 liranın altının belki bir defa daha görülebileceğini , son alımların bu şekilde yapılacağını söyledi. Mayıs ayı ile birlikte piyasalarda bir fırtına beklediğini söyleyen Memiş, şimdi fiyatların ciddi anlamda baskılandığını , Mayıs ayından sonra fırtınanın kopması ile birlikte gram altının yıl içinde 550 lira artabileceğini ve 1450 lira seviyesine kadar çıkabileceğine inandığını söyledi.


Merkez Bankalarının zorda olduğunu söyleyen Memiş, bu dönemlerde altının gözde yatırım aracı olduğunu söyledi.


ANİDEN YÜKSELECEK

Altın fiyatlarının agresif bir şekilde yükseleceğini söyleyerek sözlerini sürdüren Memiş, dünyada enflasyonun halkı iyice ezdiğini, sosyal patlamalar ve ayaklanmaların başladığı zaman Merkez Bankaların altını baskılayamaz duruma geleceğini söyledi ve altının ansızın agresif bir şekilde yükseleceğini söyledi.


Memiş açıklamasında yaz aylarında gram altının 1450 lira seviyesine kadar gelmesini tahmin ettiğini söyledi. Memiş açıklamasında , her geçen gün bu olasılığın daha da güçlendiğini söyledi.


"FAKAT..."

FED'in faizleri 50 baz puan arttırması durumunda dolarda ciddi yükseliş olacağını söyleyen Memiş, gram altının daha da arttığını söyledi. Nisan ayında altının son 1 defa 900 liranın altına gerilemesini beklediğini, bunun da alım fırsatı olduğunu söyleyen MEmiş, başka alım fırsatı vereceğini beklemediğini söyledi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç