İslam Memiş Son Dakika Altın Tahmini Geldi: Yükselir mi Düşer mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Son Dakika Altın Tahmini Geldi: Yükselir mi Düşer mi?

Son dakika haberi: Dolar ve altın rekor üstüne rekor kırarken İslam Memiş'ten bir son dakika açıklaması geldi. İşte altın tahmini.

Altın 8 Haz 2022 10:35 0
İslam Memiş Son Dakika Altın Tahmini Geldi: Yükselir mi Düşer mi?

Son dakika haberi: Altın fiyatları hakkında İslam Memiş'ten flaş yorumlar.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş bir son dakika açıklaması daha yaptı. Dolar kuru 17.10, gram altın 1015 TL seviyelerini geride bıraktı.

İslam Memiş bir video yayınladı ve yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Elinde parası olan ne alabilir? Bunların cevabını vermeye çalışacağım. En son videomuzda dolarda yaşanan yükselişte kısa vade için bir fırsat sundu. Nakite geçme fırsatı verdi. Ekim ayında beklediğim küresel ekonomik kriz ve türbülans ile birlikte yatırımcının nakiitni koruması ile alakalı kısa vadede bir yol haritası belirleyebiliriz demiştim. 

EĞER 1000 LİRA OLURSA...

Eğer gram altın 1000 lirayı görürse diğer seviye 1050 lira seviyesi olacak. Bir yol haritası belirlemiştik. Temmuz'da beklediğimiz pik seviyeler daha erken gerçekleşmiş oldu. Dolar kurunda yukarı yönlü ataklar devam ederken hükümette yoğun bir çalışma var. 

İçeride yoğun bir çalışma var. KAbine sonrası yeni gelişmeler açıklandı. Ancak bu piyasalar rahatlatan , dövizi düşürecek bir açıklama değildi. Piyasaları düşürecek bir açıklama gelmesi için de piyasalarda süper bono olarak bilinen yüksek karlı bir ürün. Böyle bir ürün daha açıklanmadı. 

Arka planda hem kira, hem otomotiv, hem tüm fiyatları etkileyecek ürün konusunda çalışmalar yapılıyor. Dolar kuru bu açıklamalar sonrası aşağı yönlü gelecek. 

Gram altın geçen hafta 990 liraydı. Gram altın 1000-1050 lira seviyeleri görülüyor. Ancak bu seviyelerden uzak durulması gerektiğini söyledi. Özellikle TL üzerinde işlem yapanlar , TL üzerinde biraz daha dikkatli olması gerekir. Ons altın 1844 dolar seviyesinde. ABD'de açıklanan veriler sonrası baskılama oldu. 1820 dolar seviyesi kırılırsa aşağıda 1780 dolar seviyesi görülür. Ama şu anda 1820 dolar seviyesi güçlü bir direnç seviyesi. 16 Haziran Fed toplantısına kadar 1780-1880, Fed toplantısından sonra ise 1880-1980 seviyesi bekleniyor."

İşte açıklamanın tamamı:

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bilgilendirme amaçlıdırYatırım tavsiyesi hizmeti, yatırım danışmanları, aracı kurumlar ve yatırım uzmanları tarafından verilen bir hizmettir. Finans7.com yatırım danışmanlığı hizmeti vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç